reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
ypra - o kurcze. Dobrze, że gin wykryła małowodzie. Teraz jesteś pod opieka specjalistów to tylko czekać do rozwiązania..

Porównywałam własnie wagę Antka z życia płodowego do wagi Franka.. Antek jakieś 200-300g zawsze do przodu. Jest szansa, że będzie dzidz mial cos koło 3000g przy porodzie.

Ostatnia edycja:
ypra o kurczę, ale w szpitalu będziesz pod kontrolą. Można jakoś wpłynąć na ilość wód? Może więcej pić?

Ella trzymam kciuki żebyś dotrwałą do cesarki< to już naprawdę niedługo!

Bombek Cieszę się, że podchodzisz na luzie. Ja też się tak staram, bo lekarze za dużo mówią, a ciężarne za dużo myślą i idzie zwariować. Trzymam kciuki, żeby było dobrze.

Bishopka mi gin kiedyś powiedział, żeby na bakterie w moczu nie patrzeć, bo to nie one świadczą o stanie zapalnym czy zakażeniu. Jak jest dużo bakterii, to prawdopodobnie twoja próbka moczu za długo leżała przed badaniem i tyle. A jak coś się naprawdę dzieje, to widać po innych parametrach.

Bombek trzymam kciuki, jeszcze troszkę
margot gratuluję wizyty:-)

Anezram gratuluję, dzidziolek duży, moja to kruszynka do Twojej:-)

xmenka trzymam kciuki, będzie dobrze

ypra oj... trzymam kciuki, koniecznie pisz co i jak u Was... a ja zmierzam się trzymać jak najdłużej... mnie straszą od 30tc, że urodzę szybciej a tu już prawie 36 kończę heh :-D

ypra to czekamy na wieści, Teraz już w miare bezpiecznie. we wcześniejszych tygodniach w krytycznych sytuacjach wiem, że uzupełniają...
ja jutro sie dowiem czy ok z wodami, ale ostatni były w normie.

Ella trzymam kciuki...kumpela tak n ie chciała CC ze az sie chciała do kogoś umówic na obracania dzidzi :szok: chociaz ja nie wiem czytakie cos sie robi. Wyczytała, ze jak sie na kolanach coś robi w pozycji na 4 to dzidzia ma wiecej miejsca na obrót. i kombinowała tak,że młody fiknął i został w poprzek za to wody zaczeły sie sączyć. wiec chyba niema co kombinować...Wszystko dobrze sie skonczylo na szczescie urodzila naturalnie bo z CC niezdazyli chociaz juz ją wieźli

Ypra 36tc to juz zupelnie bezpiecznie dla Malej, wszystko co sie mialo wyksztalcic i dostosowac do zycia po drugiej stronie brzusia juz gotowe;-) jedynie moze troche tluszczyku brakowac, ale to nie problem:-)
Glowa do gory moze Mala chce na zajaczka juz prezenty zbierac;-)

Dzięki dziewczyny za uspokojenie mnie :happy2: Może faktycznie, tak jak pisze Smile zabrudziła się próbka, albo jak pisze Nef, zbyt długo leżało to w laboratorium, bo w domu pobieram i jadę, więc nie trzymam długo.
Margot, co do picia, to ja pija mega wielkie ilości :szok: a potem tylko sikam :-D
Oliwka, to już niedługo :szok: fajnie...
xmenka, trzymamy kciuki, musi być dobrze.
ypra, najważniejsze, że małowodzie wykryte, jeśli bedzie taka konieczność, to czasami uzupełniają wody. Trzymam kciuki za Was &&&

reklama
Do góry