reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Dziękuję dziewczyny, tak faktycznie maluch na nas się denerwował i to chyba był ostatni moment na uchwycenie bąbla bo później się wypiął stąd to nie wyraźne zdjęcie

Zalaczam slabe zdjecie bo telefonem zrobilam ale mam nadzieje, ze cos widac:) Zdjecie z wczoraj:)

imag0052.jpg

USG miałam prywatnie robione, bo na NFZ już nie było terminów, musiałabym czekać do grudnia, a to za późno.
Moja doktor prowadząca poleciła specjalistę od USG - dr Krzysztof Maj. Zapłaciłam 200zł za badanie i w sumie to nie żałuję, że na nie poszłam prywatnie, bo on pracuje na dobrym sprzęcie, NFZ nie zawsze ma dostęp do nowoczesnych aparatów.
Badanie trwało ze 20 minut i co mnie najbardziej zdziwiło to to, że było przez brzuch robione, byłam pewna, że jeszcze będzie wewnętrzne :)

a tu efekt tego badania - moje śliczne, zdrowe dzieciątko :)

bobik.jpg

reklama
Do góry