reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

Kroqka, ja na wizytach mam zawsze wysokie cisnienie, stresuje się i do tej pory nazywalismy to symptomem białego fartucha, potem lekarz miał niebieski i też było wysokie :-D więc na ostatniej wizycie zapytał mnie jaki kolor lubię, to bedzie się tak ubierał na moje wizyty :-D W domu mam raczej dobre ciśnienie, czasami jak pochodzę lub zjem coś i od razu zmierzę, to sie podwyższa, ale jak odczekam ok. 15 minut, to jest ok. Więc może i u Ciebie jest podobnie ??
Bishopka ja mam z ciśnieniem identycznie jak Ty :-D:-D:-D
z tą różnicą że mi mierzy ciśnienie położna i ma taki różowo- liliowy fartuch :-D:-D:-D

reklama
Ella1; zazdroszcze!!! :) pewnie bedzie Ci ciezko ale jakbys dala rade to ja z utesknieniem bede czekac na dokladna relacje ;) Kluska Twoja juz taka fajna, konketna :-)

ella gratuluję udanej wizyty i tego, że już przed świętami będziecie w komplecie :-D Fajnie :-)

a co do ciśnienia to położna na każdej wizycie pyta się mnie jak doszłam do drzwi :baffled: bo mam ciśnienie 80/40 a najwyższe jakie miałam to 100/60 :baffled:
też czekam na wtorkową wizytę bo nie mogę się doczekać jak lekarka powie mi ile dzidzia waży i może się da zobaczyć płeć (po oststnim usg w Klinice położenie było główkowe, ustawienie grzbietowe przednie i nici z widoków płci :-()

Ella1, trzymaj się dzielnie, to niecałe dwa tygodnie :happy:

Ja odebrałam wyniki i wszystko niby ok tylko w moczu bakterie nieliczne w polu widzenia i dziwię się, bo herbatę żurawinową piję, podjadam żurawinę i żuravit jem :szok: ale może taki urok, najważniejsze, że crp jest w normie, choć też dziwne, bo w ciązy jest nieco podwyższone :baffled: Zobaczę za tydzień na wizycie.

Ella1 gratuluje i zazdroszczę!! Tak niedługo będziesz tuliła maleństwo!! Ja też chcę:tak::-)
Bishopka nieliczne bakterie to ja mam przez całą ciążę i lekarz mówi , że jest ok.! Tak więc nie martw się! Ważne, że inne wyniki masz dobre:-)

Ella oczywiście gratuluję poznania terminu cc:-)

Bishopka ja też mam nieliczne bakteria i lekarka nie każe się przejmować:-)

Moja dzisiejsza wizyta. Szyjka mięknie i się rozwiera... dochtoorka stwierdziła, że do Świąt się rozsypie... dzidziol waży 2400 także nie za dużo... fenoterol mam brać dalej... jeżeli jakimś cudem :) wytrzymam przez Święta to następna wizyta 02.04 ale mam za tydzień odebrać wynik wymazu, który dziś pobrała żeby w razie W mieć wszystkie wyniki i tyle. :szok:

reklama
Do góry