Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ELMA- Gratuluję córeczki. Młoda ucieszona że będzie siostrzyczka??:-)
Cały czas nie możemy skończyć tego jej pokoju i nie chcę żeby potem myślała ze wywaliliśmy ją z sypialni przez to ze dzidziuś mały będzie. Myślę ze powiem jej w święta.UFFFFF wojny nie będzie;-);-);-);-);-);-)
Udało się.. :-):-):-) Mam suwaczek hehe
dziewczyny, jeszcze przed świętami mam do zaliczenia test obciążenia glukozą, czy faktycznie jest to takie obrzydliwe, jak mnie straszą wszystkie znajome i koleżanki?? Wszystko jest do przeżycia, wiadomo, ale może ktoś mnie trochę pocieszy?:-):-)
Udało się.. :-):-):-) Mam suwaczek hehe
dziewczyny, jeszcze przed świętami mam do zaliczenia test obciążenia glukozą, czy faktycznie jest to takie obrzydliwe, jak mnie straszą wszystkie znajome i koleżanki?? Wszystko jest do przeżycia, wiadomo, ale może ktoś mnie trochę pocieszy?:-):-)

kolejność jest ważna bo glukoza się szybko krystalizuje więc cytryna-glukoza-mieszanie-picie:-)Udało się.. :-):-):-) Mam suwaczek hehe