Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
justa łuszczyca to jest inna choroba niż neurodermitis. łuszczyca to są plamki , skóra która się łuszczy jak potrzesz to jest taki mały pyłek się unosi w powietrzu cos jak łópierz tylko to są czerwone plamki w powietrzu to jest nie uleczalne do końca można tylko to zaleczyć i jest tego 300 gatunków. Moja jest taka że znika od lamp albo słońca a mój tata ma taką że musi unikać słońca bo mu wtedy wyskakuje naprawdę to jest strasznie męczące a już nie wspomne o kosztach leczenia my wydaliśmy tyle kasy że szlak mnie trafia jak o tym pomyślę a najgorsze jest to że jak się to za niedba to później naprawdę jest problem zaleczyć. I jak robiłam badania genetyczne to jest większe parwdopodobieństwo że jeśli ma ojciec to przekaże córce a jeśli ma matka to synowi. Ja mam po tatusiu a mój bart nie ma nawet śladu a ja się mecze z tym od urodzenia.tzn pierw męczyli się rodzice a teraz ja.elvie - serdeczne gratulacje
karola322 - co to ta luszczyca jest? To neurodermitis?
a co do brzuszka to moj niezle teraz wystrzelil do przodu i wogole nie stoi, rosnie jak szalony hihihi, ale ty sie nie masz czym martwic jeszcze ci urosnie!
Raz jeszcze dziękuję, trzymam kciuki za kogo trzeba i również gratuluję tym, których Bobasy się ujawniły:-)
Zrobiło mi się takie dziwne coś na dolnej wardze, to chyba tzw. zimno, ale sączy się i krew z tego leci. Kombinuję jak się dziadostwa pozbyć i nic nie działa:-( Ciągle niby za zewnątrz wyschnie, zrobi się strupek, sam odchodzi i historia od nowa się powtarza, bo od środka dziadostwo się sączy..
Próbowałam już smarować miodem, słynnym tender carem z Oriflame, wysuszałam pastą do zębów, sparowałam olejkiem z drzewa herbacianego, dziś za namową teściowej nawet amolem i nic;-(
Jeśli znacie jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się zimna to bardzo proszę o podzielenie się tą magiczną wiedzą!!
) jest bez recepty mi zawsze pomaga , na szczęście jeszcze w tej ciąży zimne mi nie wyskoczyło 
Raz jeszcze dziękuję, trzymam kciuki za kogo trzeba i również gratuluję tym, których Bobasy się ujawniły:-)
Zrobiło mi się takie dziwne coś na dolnej wardze, to chyba tzw. zimno, ale sączy się i krew z tego leci. Kombinuję jak się dziadostwa pozbyć i nic nie działa:-( Ciągle niby za zewnątrz wyschnie, zrobi się strupek, sam odchodzi i historia od nowa się powtarza, bo od środka dziadostwo się sączy..
Próbowałam już smarować miodem, słynnym tender carem z Oriflame, wysuszałam pastą do zębów, sparowałam olejkiem z drzewa herbacianego, dziś za namową teściowej nawet amolem i nic;-(
Jeśli znacie jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się zimna to bardzo proszę o podzielenie się tą magiczną wiedzą!!