aga002
Fanka BB :)
Dziewczyny co z Iloną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????
właśnie , bo czas leci i żadnych wieści :-
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny co z Iloną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????

najpierw pani ginekolog (ta panstwowa) ktora nic nie wie chyba bo zamiast mnie wyslac na badania odnoscie tego cukru podniesionego to mnie do diabetologa kieruje, tam sie dowiaduje ze ginekkolog najpierw musi zlecic powtorne badania z ta glukoza 75 (co dla mnie oczywiste) i dopiero jak wyjda zle to oni przejmuja pacjeta, wiec lipa...jutro bede dzwonic do gin i pytac o co kaman i zeby mi skierowanie dala, a jak nie to w diagnostyce zapytam czy mi ta glukoze 75 moga zrobic bez skierowania prywatnie- bo ponoc w ciazy musi byc skierowanie nawet prywatnie bo niby moze byc badanie niebezpiecznie (?)- masakra- a bez tego badania nic dalej sie nie zrobi bo to przecież podstawowy element diagnostyki cukrzycy ciezarnych jak doskonale wiecie. W najgorszym wypadku to we wtorek mam tego gina prywatnego to pewnie on zleci gdzieś te badania...

ehhh....
nie dość ,że ciężarną odsyłają od jednego do drugiego to na dodatek niczego sie nie dowiedziałaś
. Z tą glukozą to naprawdę na chłopski rozum ( a co dopiero P.doktor
) powinni ci ją najpierw powtórzyć.
idź się połóż i wypij lepiej coś rozgrzewającego , bo pogoda podobno w Polce nie tęga a na dodatek to jak pamiętam polskie szpitale to tam za ciepło też nie jest.A ty dziś wystarczająco się nabiegałaś