reklama

Kwietniówki u lekarza

No ja już po wizycie...
USG nie robił ale to dlatego że było 18 stycznia robione. Powiedział że w marcu zrobi bo i tak będziemy się częściej w marcu spotykac.
filonka też mam jakieś zapalenie i przepisał mi Natamecyne i probiotyk do tego... 50 zł nie moje...
Szyjka się nie skraca. Serducho wali jak powinno, ja 64 kg waże... więc niby zgubilam 2 kg... Maluch ułożony glówkowo...

Ide coś zjeść

reklama
Moj Syn dzis jakis ospaly jest. Niby sie rusza, ale tak jak mucha w smole:-p Tylko czkawke ma jak zawsze. Kurcze, z ta czkawka to juz mnie zaczyna niepokoic, bo ma ja 3-4 razy dziennie i nie wiem, czy to normalne:baffled: Polozna oczywiescie mowi, ze tak, ale same juz wiecie, jakie tutaj sa polozne... Czy Wasze Malenstwa tez tak czkaja?
Moja masakryczny miala zeszly tydzien - po kilka razy na dzien. Tez juz sie denerwowalam czy to aby ok jest. Ale od kilku dni robi to zadziej- raz, dwa na dzien...

Aga- Wy juz wybraliscie imie???? :sorry2::sorry2:

Moja masakryczny miala zeszly tydzien - po kilka razy na dzien. Tez juz sie denerwowalam czy to aby ok jest. Ale od kilku dni robi to zadziej- raz, dwa na dzien...
Aga- Wy juz wybraliscie imie???? :sorry2::sorry2:
Nawet 4 !! i tutaj utknelismy, to wszystki sa ladne i nie potrafimy sie na tylko 1 zdecydowac:no: nasze dziecko bedzie chyba bezimienne:zawstydzona/y:

A co do czkawki, to mam nadz, ze Mlodemu tez przejdzie, bo juz mi go szkoda, bo sama nienawidze jej miec, a to male stworzonko tak sie meczy kilka razy dziennie:zawstydzona/y:

Katik mnie pytasz?? Jeśli tak to mam przy suwaczkach ale napisane. Jeśli będzie faktycznie chłopiec to Marek Antoni a jeśli będzie jednak dziewczynka to Marta Agnieszka

Nawet 4 !! i tutaj utknelismy, to wszystki sa ladne i nie potrafimy sie na tylko 1 zdecydowac:no: nasze dziecko bedzie chyba bezimienne:zawstydzona/y:
:-)
dobrze, ze jakies typy sa. Najwyzej odpadna po porodzie, jak juz Go zobaczycie :tak:

Katik mnie pytasz?? Jeśli tak to mam przy suwaczkach ale napisane. Jeśli będzie faktycznie chłopiec to Marek Antoni a jeśli będzie jednak dziewczynka to Marta Agnieszka
u Cikebie widze ladnie napisane :tak::tak::tak:

U mnie też są dni że Dzidzia szaleje i innym razem przez parę godzin nawet nie drgnie :sorry2: ale to ponoć normalne ;-)

Słuchajcie a jak to jest z tymi bólami przypominającymi @??? :confused::confused::confused::confused: Bo ja ich wcześniej nie miałam w ciąży w ogóle a od 3 dni mi się tak raz dziennie pojawiają :baffled: Brzuch wtedy nie twardnieje tylko poprostu zaczyna boleć tam na dole gdzie zwykle boli jak mamy @ :sorry2: To się odrazu kładę i rozlużniam i zostaję tak w łózku min godzinę :sorry2: zastanawiam się czy one zawsze są niebezpieczne czy część z nich można zaliczyć do tych niby "skurczy przepowiadających"????:confused:
Gina mam za tydzień i tak się zastanwaiam...:confused: Wiecie coś o tym? ;-)

Moj Syn dzis jakis ospaly jest. Niby sie rusza, ale tak jak mucha w smole:-p Tylko czkawke ma jak zawsze. Kurcze, z ta czkawka to juz mnie zaczyna niepokoic, bo ma ja 3-4 razy dziennie i nie wiem, czy to normalne:baffled: Polozna oczywiescie mowi, ze tak, ale same juz wiecie, jakie tutaj sa polozne... Czy Wasze Malenstwa tez tak czkaja?

Moja też ma często czkawkę. Podobnie jak u Katik w zeszłym tygodniu nawet do 6razy dziennie a w tym troszkę spokojniej3-2 dziennie. Moja gin mówi że to normalne i nie ma co się denerwować aczkolwiek mnie już czasem to irytuje :zawstydzona/y:

Wy już wszytskie macie wizyty u ginów co 2 tygodnie?
Moja stwierdziła że jak wszytsko jest ok to nie ma co częściej przychodzic i z tego co wiem to w większości przypadkach do końca ciąży wizyty sa co 4 tygodnie

Moja też ma często czkawkę. Podobnie jak u Katik w zeszłym tygodniu nawet do 6razy dziennie a w tym troszkę spokojniej3-2 dziennie. Moja gin mówi że to normalne i nie ma co się denerwować aczkolwiek mnie już czasem to irytuje :zawstydzona/y:

Wy już wszytskie macie wizyty u ginów co 2 tygodnie?
Moja stwierdziła że jak wszytsko jest ok to nie ma co częściej przychodzic i z tego co wiem to w większości przypadkach do końca ciąży wizyty sa co 4 tygodnie

u mnie przez zagrozenie wizyta po 2 tygodniach i pewnie tak pozostanie do konca. jednak wydaje mi sie ze jakby bylo wszytko ok to co 4 kazalby przychodzic.

reklama
A co do czkawki, to mam nadz, ze Mlodemu tez przejdzie, bo juz mi go szkoda, bo sama nienawidze jej miec, a to male stworzonko tak sie meczy kilka razy dziennie:zawstydzona/y:

Nie męczy się -dla dzieci czkawka nie jest uciążliwa:tak: nie denerwują się przy tym a za to ćwiczą płuca:tak: -mi drugi gin powiedział że SUPER ze dzidzia tak czka:baffled: tylko mnie już to męczy bo tak skacze mój kangurek

Słuchajcie a jak to jest z tymi bólami przypominającymi @???

To nie są skurcze przepowiadające bo te nie bolą -ból jak na @ nie jest dobry i weź wtedy nospę i leż, a na następnej wizycie powiedz o tym ginowi koniecznie:tak:

u mnie przez zagrozenie wizyta po 2 tygodniach i pewnie tak pozostanie do konca. jednak wydaje mi sie ze jakby bylo wszytko ok to co 4 kazalby przychodzic.

Nie już po 32/34 każą przychodzić co 2 tyg, po 36 nawet co tydzień -bo to już powoli zbliża się finał i lepiej mieć pod kontrolą ułożenie dziecka i stan łożyska:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry