Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiec jesli chodzi o porod to jestem bardzo zadowolona.. mam nadzieje ze bede w wodzie rodzic bo mam problemy z kregoslupem a woda rozluznia i nie boli tak bardzo... no i nie ma ,,pekniec''... nie zawsze ale wieksze prawdopodobienstwo ze obejdzie sie bez... tu w uk to juz praktycznie nie nacinaja... odchodza od tego totalnie... kumpela rodzila w tym samym szpitalu i mowila ze super bylo... ja bym wolala basen bo partner moze byc w nim ze mna... chociaz w wannie mozna sie nogami opierac... wiec w sumie bez znaczenia... skoro mam taka mozliwosc to chcialabym z niej skozystac... tym bardziej ze to pierwsze dziecko i pewnie nie bedzie latwo... ale jedno jest pewne-CALY TEN BOL JEST WART BOBASA... i kazda znajoma mowila to samo-jak sie juz ma dziecko przytulone do siebie to sie zapomina o jakimkolwiek bolu 

szczerze to ja juz dzisiaj moglabym rodzic :-) (gdybym byla w 9 miesiacu oczywiscie :-))Moge zapytać w którym szpitalu rodziłaś? Widze, że jestes z Krakowa, ja też tam chcę rodzić - waham się między Ujastek a Żeromskim. Rodziłaś może w którymś z nich?
Moge zapytać w którym szpitalu rodziłaś? Widze, że jestes z Krakowa, ja też tam chcę rodzić - waham się między Ujastek a Żeromskim. Rodziłaś może w którymś z nich?
sandrahaha - no niestety, troszke Cie zawiode, ale rodzilam pierwsze w wodzie i mialam pekniecie :-( mysle, ze trzeba duzo cwiczyc te miesnie to wtedy moze sie to nie przytrafi

boze jak tak patrze co w polsce jest to czasmi sie ciesze ze bede rodzic w uk... w polce tam gdzie mieszkam szpital jest okropny-stary, tynk odlatuje, brudno itd... i jeszcze placic trzeba... ja pamietam ze kumpela placila za jakas ,,cegielke''... to chyba chodzilo o porod rodzinny i nie miala pewnosci ze i tak maz przy niej bedzie... porazka...
tutaj w uk jest chyba lepiej... (porownuje z moim miastem w polsce a nie z jakimis pozadnymi klinikami bo nie mam pojecia jak to tam jest)... tu gdzie bede rodzic to maja do wyboru-porod w wodzie (basen albo wanna) albo normalny porod... i jedziesz jak zaczynasz rodzic i jesli maja wolna sale z basenem albo wanna i nie masz przeciwskazan do takiego porodu to kozystasz z takiej sali... kazda wanna czy to basen jest w innej salce... wszystko jest zamykane wiec masz tj pokoj caly dla siebie... partner caly czas moze byc przy tobie... tam jest na sali lozko i sofa dla rodziny... wiec jak urodzisz to zaraz sobie idziesz do swojego lozjka... mnie to cieszy bo czlowiek ma prywatnosc... zostaje sam z rodzina io to jest fajne... za znieczulenia sie nie placi... w sumie za nic sie nie placi (przynajmniej u mnie)...partner jesli chce moze zostac na noc ale spi na sofie...wiec jesli chodzi o porod to jestem bardzo zadowolona.. mam nadzieje ze bede w wodzie rodzic bo mam problemy z kregoslupem a woda rozluznia i nie boli tak bardzo... no i nie ma ,,pekniec''... nie zawsze ale wieksze prawdopodobienstwo ze obejdzie sie bez... tu w uk to juz praktycznie nie nacinaja... odchodza od tego totalnie... kumpela rodzila w tym samym szpitalu i mowila ze super bylo... ja bym wolala basen bo partner moze byc w nim ze mna... chociaz w wannie mozna sie nogami opierac... wiec w sumie bez znaczenia... skoro mam taka mozliwosc to chcialabym z niej skozystac... tym bardziej ze to pierwsze dziecko i pewnie nie bedzie latwo... ale jedno jest pewne-CALY TEN BOL JEST WART BOBASA... i kazda znajoma mowila to samo-jak sie juz ma dziecko przytulone do siebie to sie zapomina o jakimkolwiek bolu
szczerze to ja juz dzisiaj moglabym rodzic :-) (gdybym byla w 9 miesiacu oczywiscie :-))