Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kinguunia a to ci wredne babsko!! Co przerwałaś jej miłe ploteczki?? Kuźwa ... ehhh
Trzymaj się, odpoczywaj...będzie dobrze...
Dagsila dzięki za wieści od Ba... tylko co to znaczy że poród oroczony dla dobra Ness?? Co oni kombinowali i kombinują?? No nic przyjdzie nam poczekać na relację samej Ba
BA napisala, ze porod odroczony dla dobra Ness. powinna miec wieczorem net to napisze wiecej. czekamy wiec na dalsze wiesci
Matko jak czytam takie historie to mnie trzęsie
Dlatego właśnie praktycznie nie korzystam z opieki medycznej w Polsce, tylko jeżdze do Czech
Jak się cieszę że mam taką możliwość!
U Nas robią łaskę, że w ogóle spojrzą na człowiekaWstyd normalnie!
kinguunia współczuję
A my niedawno wrócilismy z IP.
Jakbym o sobie czytala, z tym ze bez tego odciagania... Bol okropny, bezsilnosc, bo organizm sam decyduje a nie Ty... Juz sama nie wiedzialam czy chce zalagodzenia skurczy czy czegos na zmiekczenie szyjki, by koszmar sie skonczyl.powrot do badania,szyjka wciąż się trzyma,wciąż za dluga i za dobrze uformowana.Zadnych oznak porodu z “dolnej strony”.Po konsultacji,gdzies kolo polnocy,powiedzieli ze nie wywołają porodu,bo za duzo komplikacji-Vanessa nie chciałaby jeszcze wyjsc,moje cialo tam na dole tez nie przygotowane,miałybyśmy problemy,a ja już bylam strzepkiem człowieka po amnioredukcji i tych wszystkich skurczach.