Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rewelacyjne wieści!! I Maluszek o tydzień wcześniej - nic tylko zazdrościć;-)Wlasnie wrocilam z usg,wszystko jest w porzadku z synkiem:-),maly wazy 2400g,jest ulozony glowka do dolu,no i moja ciaza jest starsza o tydzien![]()

Iza - fajnie ze Synek taki wyrpsniety...
Elma, co u Ciebie? Jak po usg???????????
Wszystkim tym co martwia sie waga swoich dzieciakow i przybieraniem na wadze... WLasnie doczytalam, ze ta lutowka co urodzila Sn 5200 dziecko, to w 36 tyg na usg mila 3060 gram w brzuszku. I prognozowali do porodu okolo 4 kg... Nikt sie nie spodziewal, ze w miesiac dziecko urosnie ponad 2 kg![]()
Melissa przybrała coś pomiędzy 200 a 300 gram i ma teraz niecałe 2 kg (1800-1900) więc ginka mówi ze chyba taka jej uroda (choć teraz mojego męża spytała czy palę więc chyba mi nie wierzyła
), następna kontrola za tydzień
badania krwi są o.k. moczu ujdą w tłumie, zapisała mi żuravit. Pytałam o te przepływy i mówi że na razie nie widzi takiej konieczności ew. jak by co by to w tej przychodni gdzie ona przyjmuje mogę to zrobić koszt 250zł. Chyba nie potrzebnie mnie nastraszyła na poprzedniej wizycie baba jedna. No i moja Kluseczka cały czas łebkiem w górę... Oby się okręciła...noooo widzisz! SUPER! A Melisska jeszcze ma troche czasu na tluszczyk, wiec bedzie ladna waga na koniec.Ja po wizycie, w świetnym humorzeMelissa przybrała coś pomiędzy 200 a 300 gram i ma teraz niecałe 2 kg (1800-1900) więc ginka mówi ze chyba taka jej uroda (choć teraz mojego męża spytała czy palę więc chyba mi nie wierzyła
), następna kontrola za tydzień
badania krwi są o.k. moczu ujdą w tłumie, zapisała mi żuravit. Pytałam o te przepływy i mówi że na razie nie widzi takiej konieczności ew. jak by co by to w tej przychodni gdzie ona przyjmuje mogę to zrobić koszt 250zł. Chyba nie potrzebnie mnie nastraszyła na poprzedniej wizycie baba jedna. No i moja Kluseczka cały czas łebkiem w górę... Oby się okręciła...