reklama

Kwietniówki u lekarza

Kamisia ja tez mialam leukozyty podwyzszone i rowniez bakterie ale nie skierowalam mnie na posiew ale z racji ze ze mnie panikara zrobilam sobie sama i jutro mam wyniki i wizyte na 19.30.
Dobrze, ze u Ciebie ok z szyjka masz jeszcze troszke czasu na jej rozwieranko.
Pozdrowienia dla wszystkich

reklama
Dziewczyny ja czuję że te kwietniówki z zagrażającym przedwczesnym porodem (m.in. skracanie się szyjki, rozwieranie) urodzą jeszcze po terminie:-) Mi cały czas lekarz mówi że dziecko nisko i że wcześnie urodzę (koło 37-38 tc) a tak naprawdę ona cały czas jest nisko. Ale będą jaja jak te zagrożone przechodzą termin:-)

ja cíagle latam z gory do dolu, po sklepach, po kolezankach, sprzatam, odkurzam , piore i wogole wszystko zeby tylko przyspieszyc porod i kapie sie w goracej wodzie....czuje ze dlugo nie wytrzymam z moja wysypka, juz nie moge normalnie, w piatek gadam z moja gin o cesarce jak najszybciej...

ja cíagle latam z gory do dolu, po sklepach, po kolezankach, sprzatam, odkurzam , piore i wogole wszystko zeby tylko przyspieszyc porod i kapie sie w goracej wodzie....czuje ze dlugo nie wytrzymam z moja wysypka, juz nie moge normalnie, w piatek gadam z moja gin o cesarce jak najszybciej...
Justa takie cesarki w 36tygodniu to moda gwiazd - podobno w ostatnich tygodniach najwięcej się tyje i znane babki sobie cesarki wcześniej fundują:-)
Wysypki współczuję:-(

mi jakos waga teraz stanela...mysle o cesarce tak za 2 tygodnie, o ile wytrzymam, tak zeby sie 38 tydzien skonczyl...mam dosc, gdyby nie ta wysypka to bym mogla w ciazy jeszcze 2 miesiace chodzic...

dziewczyny z warszawy moze znacie lekarza, przychodnie gdzie mozna wykonac takie usg...chodzi mi tylko o pomiar wagi i nie chce isc tam gdzie chodziłam i placic 250zl za takie bajery jak 3d,4d, filmik itp....chce tylko wiedziec jak przybrała moja malutka....

Moze idz do szpitala na IP i powiedz, ze slabiej czujesz ruchy dziecka - powinni Ci zrobic ktg i usg
;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry