Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmmm może mi tak powiedziała bo mam mieć najprawdopodobniej cesarkę. Wody nie zawsze odchodzą a z tego co się orientuję to dzieciaczek i tak dostaje antybiotykAle pewności nie mam może niech się inne dziewczyny wypowiedzą.
zawrotna sumatez na kazdej wizycie moja gin sprawdza szyjke itp,w zasadzie to nic innego nie robi, bo usg nie ma i tylko pogawedka , chwilka na samolocie i do widzenia i 150 zł poszłogdybym ja nie zadawala zadbych pytan to pewnie 5 min i juz po wizycie by było, tak to do 10 min chociaz u niej siedze
![]()
ojjj to rzeczywiscie bedzie Kluskaja też dziś u ginki byłam wsio jest ok . Dziecie waży 3.5 kg także zapowiada się kluska spora
No mój też waży 3.5 to też klucha będzie ,ale najważniejsze żeby był zdrowyZ tego co wiem to ok 4 godzin przed narodzinami dziecia a jesli wody odejdą to być może dziecku też od razu podają nie pamiętam jak jest dokładnie . ale w razie czego dziecko teś dostanie leki jeśli będzie jakies ryzyko że coś jest nie tak więc nie ma co panikowac .
ja też dziś u ginki byłam wsio jest ok . Dziecie waży 3.5 kg także zapowiada się kluska spora
Cieszę się, że z Waszymi większymi i mniejszymi Kluseczkami wszystko o.k. :-)
My zarówno termin kolejnej wizyty jak i porodu mamy na 17 kwietnia, więc nie wiem, czy się z gin. jeszcze zobaczę..