reklama

Kwietniówki u lekarza

iza,barbarka ja mam 12 termin cesarki ustalony...więc wychodzi na to,że z naszej trójki to ja będę pierwsza.ale-nigdy nic nie wiadomo!!!!!!!!!!!:-)

wesoła,fajnie,że TO tak bliskooooo......pewnie podekscytowanie jest ogromne:-)...

reklama
Wesola ty juz lepiej sie rozkrecaj, milo bedzie ujrzec kolejnego kwietniowego dzieciaczka :)!!!
Kamisia, najwazniejsze ze wszystko dobrze z toba i maluszkie ;)!!!

Monia uwierz ze jestem na lekach: asparginie 3x2 i nospie 3x1 i skurcze mam dalej a szyjka coraz krotsza i rozwarcie rosnie :(! zaciskam nogi jak tylko moge......

Hmmm może mi tak powiedziała bo mam mieć najprawdopodobniej cesarkę. Wody nie zawsze odchodzą a z tego co się orientuję to dzieciaczek i tak dostaje antybiotyk:tak: Ale pewności nie mam może niech się inne dziewczyny wypowiedzą.

Z tego co wiem to ok 4 godzin przed narodzinami dziecia a jesli wody odejdą to być może dziecku też od razu podają nie pamiętam jak jest dokładnie . ale w razie czego dziecko teś dostanie leki jeśli będzie jakies ryzyko że coś jest nie tak więc nie ma co panikowac .

ja też dziś u ginki byłam wsio jest ok . Dziecie waży 3.5 kg także zapowiada się kluska spora

tez na kazdej wizycie moja gin sprawdza szyjke itp,w zasadzie to nic innego nie robi, bo usg nie ma i tylko pogawedka , chwilka na samolocie i do widzenia i 150 zł poszło:-p gdybym ja nie zadawala zadbych pytan to pewnie 5 min i juz po wizycie by było, tak to do 10 min chociaz u niej siedze:baffled:
zawrotna suma
u mnie wizyta byla za 70 zł, na kazdej badanie dowcipne a przez usg tylko tętno i króciótko widok maluszka

Dziewczynki

gratuluje udanych wizyt
widzę że bylo ich dzisiaj sporo

Wesola
z tym czopem podbarwionym krwia to chyba wysuwasz sie na prowadzenie w wyścigu :) trzymamy kciuki

Cieszę się, że z Waszymi większymi i mniejszymi Kluseczkami wszystko o.k. :-)
My zarówno termin kolejnej wizyty jak i porodu mamy na 17 kwietnia, więc nie wiem, czy się z gin. jeszcze zobaczę..

Elvie jakoś dziwnie masz temin wyliczony, ja mam na 22 kwietnia a na suwaczku trochę dalej:baffled:
Ale pewnie maluszki i tak zdecydują kiedy będą chciały przyjść na świat:-):-):-)

Z tego co wiem to ok 4 godzin przed narodzinami dziecia a jesli wody odejdą to być może dziecku też od razu podają nie pamiętam jak jest dokładnie . ale w razie czego dziecko teś dostanie leki jeśli będzie jakies ryzyko że coś jest nie tak więc nie ma co panikowac .

ja też dziś u ginki byłam wsio jest ok . Dziecie waży 3.5 kg także zapowiada się kluska spora
No mój też waży 3.5 to też klucha będzie ,ale najważniejsze żeby był zdrowy:)Mi lekarz powiedział że będzie tak koło 3.700jak się urodzi to spoko:)

reklama
Pierwszy termin miałam na 28 kwietnia - a każdy następny na 17-tego.
Suwaczek chyba ustawiałam zgodnie z miesiączką ostatnią (21.07), dlatego mam trochę bliżej.
Z resztą Lenka sobie wyjdzie, kiedy będzie chciała - mnie się do porodu nie spieszy, bo się go potwornie boję..
Jakby któraś była chętna za mnie urodzić to jestem za;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry