Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam jeszcze pytanie do mam po cesarkach - czujecie teraz tą starą bliznę? Bo mnie od czasu do czasu coś tam pobolewa i miejscami zrobiła się bardziej widoczna niż wcześniej. Nie wiem, czy mam się martwić![]()
Macie rację świętą z tym odchudzaniem przez karmienie.
W poprzedniej ciąży przytyłam 16, a po pół roku było 22 mniej.
Teraz mam 16 na plusie (a startowałam z niższej wagi niż poprzednio) i mi takie kazanie palnął,
że nie wiedziałam gdzie się schować.
Zaczął krzyczeć, że potem "takie" przychodzą na oddział i rodzić nie mogą, że nic się nie goi itp.
Nie wiem co go ugryzło.
Gdyvy nie to, że to już finisz, a on jest ordynatorem, to bym się przeniosła.
a jak się skarżyłam ze mi kręgosłup nie wyrabia (to było pod koniec grudnia) to mi powiedział że się mam nie dziwić bo ja chudzinka a tu takie obciążenie dla kręgosłupa...
). A po ciąży zaczęła jeszcze bardziej tyć, bo ona matka karmiąca to musi więcej jeść (już półtora roku tak karmi). W końcu sobie stawy zniszczyła. Poszła do lekarza,a on jej na dzień dobry powiedział,że jak ma ją leczyć skutecznie, to najpierw minimum 20kg ma zrzucić. Więcej do niego nie poszła, bo "cham, jak śmiał jej coś takiego zasugerować". Więc czasem lekarze mają rację, co absolutnie nie daje im prawa na nas krzyczeć.