Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dla dzidzi sie poswiece
a gdzie mieszkasz? bo pewnie mowilas, ale nie pamietam, a nie masz przy profilu niestety podanego 
No i dobrze, niech wiedza gdzie ich miejsce!! Tak wogole, to troche rozumiem osoby, ktore nie ustepuja miejsca itd - jesli nie byly nigdy w ciazy, to nie widza przez co kobieta przechodzi, jak sie fatalnie moze czuc i to w kazdym momencie, nie tylko pod koniec, jak brzuszek jest juz naprawde duzy. Nawet jesli sa partnerem takiej ciezarowki, to i tak nie to samo. Nie usprawiedliwiam ich absolutnie, tylko zastanawiam sie, skad bierze sie takie nastawienie. Dobrze widac to w marketach, gdzie sa kasy szybkiej obslugi dla kobiet w ciazy, a "normalni" ludzie stojacy w kolejce do takiej kasy oburzaja sie, ze taka ciezarna ma czelnosc "pchac sie" zamiast ustawic za nimi. Az sie noz w kieszeni otwiera jak to widze...A co do hormonow, to ja wyzylam sie niedawno u ginekologa, na przyszlych tatusiach, ktorzy przyszli do towarzystwa. Scisk byl, bo wszyscy lekarze przyjmowali a oni pupki na krzeselkach. Tez siedzialam, ale jak dwie babki na oko w 8-9 mcu zaczely podpierac sciany, a zaden z przyszlych ojcow dupska nie ruszyl, to mi nerwy puscily... Ale pomoglo.

ja usg robiłam przedwczoraj-mój mały ma 6cm i 7mm...ale też baaardzo ruchliwy.też jak na razie wszystkie wymiary ok.jak tylko zaczęliśmy badanie rozłożył nogi,tak jakby chciał pokazać się dokładnie;-);-) czyli facet-jeśli taki bezwstydny;-) a między nogami coś tam wyraźnie jest.tylko,CO TO?:-) siusiak chyba...
Zarabisty ten filmik, szkoda ze jak takiego nie mam, mam dostac na tym polowkoeym USG, czyli juz calkiem niedlugo. Gratuluje jeszcze raz pieknego potomka - widac ze urada po mamie :-)