Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja kupuje na 56, ale takich kupie tylko pare sztuk a wiecej na 62
moniabir gratulacje fajne uczucie czuć maleństwo, ja czuję od dwóch tygodni
ja sporo ciuszków dostałam z rozmiarami to różnie większość jest na 56 i 62 i przeważnie są to body śpiochy pajacyki kaftaniki, będę musiała popatrzeć konkretnie co i w jakim rozmiarze mam, a jak coś kupuję sama to przeważnie skupiam się na sweterkach i spodenkach i kupuję rozmiar 62 albo z oznaczeniem od 0-3 miesięcy. Myślę że nie ma sensu kupować dużo ubranek w rozmiarze 56 bo jak dziecko urodzi się nawet takiej długości to po miesiącu wszystko będzie za małe. Lepiej chyba kupić 62 i żeby na początku było luźniejsze a dziecko szybko do tego dorośnie. Rozmiaru 68 chyba nie warto kupować jeśli chodzi o cieplejsze ciuszki bo to już na takie półroczne dziecko więc jak coś to w tym rozmiarze raczej letnie ciuszki
no właśnie :-)
od czego zalezy waga, wielkość dziecka? od nas (tyle ile wpierniczamy)? czy to genetyczne?