Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z tego co kojarzę, to siara ma już prawo Ci lecieć i to wcale nie oznacza szybszego porodu.hey dziewczyny, ja dziś jestem zakłopotana , bo z sutków zaczęła lecieć mi siara jak lekko dotknę swojej piersi. jak byłam na patologi to mojej koleżance która była w 7 m-ce lekarz powiedział że to może oznaczać szybszy poród . wizytę u swojego gina mam 15.XI. i go zapytam . a wy co o tym myślicie ?

;-)Już dziewczyny słusznie napisały, ale ja z autopsji piszę - siara od 20tyg była, a poród wywoływany po terminiehey dziewczyny, ja dziś jestem zakłopotana , bo z sutków zaczęła lecieć mi siara jak lekko dotknę swojej piersi. jak byłam na patologi to mojej koleżance która była w 7 m-ce lekarz powiedział że to może oznaczać szybszy poród . wizytę u swojego gina mam 15.XI. i go zapytam . a wy co o tym myślicie ?
Na pewno nie farby 4 pory rokuZadam Wam dziewczyny pytanko z dziedziny budowlanej, czy macie jakieś złe doświadczenia z konkretną firmą płytek podłogowych i paneli bo czeka mnie w najbliższym czasie zakup sporej ilości i w sumie czytam sporo w internecie ale może mnie przed czymś ostrzeżecie albo doradzicie.