Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jak sie rusza to nie kopie raczka czy nozka on od razu calym cialem jak wielorbyek
No i ruchy mam prawie caly dzien, w nocy spi ze mna budzi sie tez jak ja wstaje wiec nie jest zleAle tu smutno i sentymentalnie się zrobiło. Czy ktoś kiedyś stwierdził, że świat jest sprawiedliwy? Ale wierzcie mi, dużo gorsza niż staranie i oczekiwanie jest strata, a jak znam dziewczyny, które 4-5 razy poroniły w życiu i niekoniecznie w I trymestrze, to jest to ból nie do opisania.
Karolina na pewno bardzo ciężko ci jest, kwestię imienia dobrze przemyśl, czy jesteś w stanie to udźwignąć, z jednej strony może to przywoływać ciągłe wspomnienia, łzy, z drugiej sam fakt, że to jest chłopiec, jak jeszcze będzie podobny do tatusia, to imienia nie trzeba, żeby reakcja była taka sama.
Co do ubioru, u nas ok 20-21st, ja na początku ubierałam body albo koszulkę z niedrapkami a na wierzch pajacyk bawełniany, a dopiero później śpiochy zamiast pajaca. Syn też mi teraz chodzi po domu w podkoszulku bez rękawów i bluzeczce bawełnianej i bynajmniej zgrzany nie jest, a przecież sporo się rusza, więc noworodka przecież lżej nie ubiorę. Ale co tu mówić, ja przed telewizor wieczorem zakładam sweter na podkoszulek albo przykrywam się kocem.

Tylko, że u nas jest mechaniczna wentylacja, okna muszą być rozszczelnione (mikrowentylacja albo uchylone), więc z nich wieje po całym mieszkaniu jak diabli. Termometr w środku mieszkania pokazuje 20-21, ale tak przy oknie to będzie z 16 jak nie mniej. W sypialni to nie wiem ile mam, bo kaloryfer wyłączony z uwagi na moje oddychanie, ale nam się pięknie firanka rusza, takie mamy szczelne okna, bo producenci wymyślili sobie sposób na ich rozszczelnienie i na samej górze w ogóle nie dali uszczelki. Sweter to ubieram jak się kompletnie nie ruszam i siedzę blisko okna :-), normalnie chodze w podkoszulku. A za osobę ciepłolubną to raczej nie mam prawa się uważać, bo mąż ciągle narzeka, że w sypialni zimno, a za każdym razem jak przyjedzie do nas tesciowa to się nagada, jak to u nas przeraźliwie zimno, że dziecko ziębimy itp, my w trójkę w krótkim rękawie bo ludzi więcej i ciepło, a oni w grubaśnych swetrzychachTo strasznie ciepłolubni jesteście - ja przy 21 stopniach w swetrze bym się ugotowała ;-) - ale to kwestia przyzwyczajenia organizmu kiedyś lubiłam bardzo ciepło potem pomieszkałam chwile u teściowej z musu gdzie było dośc zimno i juz potem nie lubiłam az takiego gorąca - teraz 19-20 stopni to tak idealnie dla mnie a do spania max 18 inaczej nie mogę spać w ogóle Maja podobnie jak jej za gorąco to się do naga rozbiera![]()
Zresztą moja mama tego typu gadkę onego czasu też do mnie puszczała, ale sobie dała spokój.