Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ok sorbek ;-)- a tak przy okazji - skąd wzięły się wasze nicki ?
bo ja zawsze na forach używam violla, violllka itp . - a tu jakos tak wyszło ,że złozyłam imiona dla pociech - czyli Viktoria i Igor :-)
w ogóle to na początku myslałam, że będą bliźniaki - ale na szczęście wiadać tylko jedn(ą)![]()
idealne rozwiązanie, mój Olaf non stop tak ubrany był, chyba, ze body z długim rękawem i śpiochy albo półśpiochy na to.monia body kaftanik i na to jeszcze spiochy to jak na moj gust troche za duzo no chyba ze masz w domu 15 stopni. Ja zamierzam ubierac body na to pajaca i mysle ze bedzie w sam raz. Nie chce maluszka przegrzewac.
idealne rozwiązanie, mój Olaf non stop tak ubrany był, chyba, ze body z długim rękawem i śpiochy albo półśpiochy na to.
Nie ma co przegrzewać dzieciaczka, może płakać bo będzie mu za gorąco. Pamiętajcie, że temp. czy ciepło dziecku czy zimno sprawdzamy na karku, jak gorący i spocony trzeba rozebrać trochę...
na mojego męża od nazwiska mówili Sorbek w szkole i tak teraz on został bsorbek bo jest Bartkiem a ja jsorbek bo jestem Joanna - ale wole samo sorbek bo jakos tak cieplej brzmi))
Kurcze ale nastukałyście masakra juz nie pamietam co miałam poodpisywac
Ligotka - my z drugim teraz tez mieliśmy problem tzn szybko dośc zaszłam ale mój poprzedni gin na pierwszych wizytach twierdził ze nie mamy szans narazie - a tu dzidzius go w konia zrobił i pokazłą ze mamy szanse ( raz ze przez ten czas co myślałam ze nie mozemy przeszłam swoje i tez czytałam juz o in-vitro i o adopcji ) a dwa dał mi leki które w ciazy nie są nalepszym rozwiązaniem dopiero po kilkunastu konsultacjach i jak dzidzia podrosła i okazało sie ze jest zdrowa odetchnęła bo tak to po ścianach chodziłam z niepokoju((
margoz - ja mam tak ze słąbiej czasem a potem szaleństwo wydaje mi sie ze to normalne
)
Zjedz coś słodkiego to zobaczysz jak maluch daje czadu