Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ewela.s ale Ty już masz dostęp do zamknietej grupyPodejrzałam że lutowe mamy mają zamknieta grupę - jak sie można do niej załapać??![]()
A ja leżę sobie w wyrku małż donosi mi tylko mandarynki i herbatki a ja się byczę jak królowa hehehe
Brzuszek znów się stawia i boli ale mam zamiar łyknąć no spę później wziąć relaksującą kąpiel i spać (w między czasie oczywiście zaglądać do Was;D)Doriss ja to wszystko mam przygotowane w szafie obok torby i dzis maz sie upieral zebym to wlozyla bo w razie czego nie bedzie czasu, a ja mu ze po co mam to gniesc miesiac, jak wszystko jest kolo siebie a wrzucenie do torby to gora minutka...
Poza tym przygotowalam mu jeszcze dwie, kolejna to pampersy i drugie paczki pieluch... A ostatnia to ciuszki malej, maz bedzie donosil jak mu powiem zeby przywiozl!
Rutkosia odpoczywaj! Mnie dzis z 5 razy zlapal taki bol na dole dosyc silny i twardnienie brzuszka rownoczesnie, musialam mojemu tlumaczyc ze to normalne bo inaczej chcial juz mnie wiesc na IP![]()
a Ty kochana co tak sprzątasz ten dom że aż Cię bóle biorą co????? Ty też odpoczywaj