Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Strasznie się męczę
Mi mdłości w sumie przeszły, choć były delikatne. Cześć dziewczyny..I ja dołączam do Waszego grona..dowiedziałam się dziś:-)!! Na razie jestem w lekkim szoku, bo nie spodziewałam się,że aż tak szybko znowu zafasolkuję..Pozdrawiam wszystkie brzuszki z lutego 2011:-)
Gratuluję Maxwell80 :-)
Dziewczyny kilka dni nie zaglądałam a tu lektura jak się patrzy. Jestem dzisiaj po nocce, a już tak mnie męczą te nocne zmiany, że później cały dzień do tyłu chodzę.
Ja również mam mdłości, ale podobnie jak u Was po zjedzeniu czegoś szybko mijają. U mnie tylko problem taki, że na niewiele rzeczy mam ochotę, a chipsy to już zupełnie odpadają.
Dzisiaj mam taki smutny dzień. Mój Synuś miałby dzisiaj roczek. Troszkę sobie popłakałam i już mi lepiej. Nie mogę być beksa, żeby nie przeszło na Kruszynkę pod moim serduchem.
Wybieram się do lekarza w środę, mam nadzieję, że potwierdzi, że wszystko ok.
Trzymam kciuki za nas wszystkie. Miłej niedzieli, ja niestety jutro znowu w pracy:-(