Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mysiu ja bym obstawiala ze mala nietoleruje mleka modyfikowanego i je poprostu odstawila.Jeśli tak jest to dalsze podawanie będzie bardzo szkodziło.Ja powroce do tematu z wczoraj. Dzis znow mala dwa razy a nowcy chlusnela pokarmem na odlaeglosc... Zawsze po mleku sztucznym, nie po moim. Ja juz sie naczytalam o tym przewezeniu w brzuszku i sie denerwuje.
Czy Wasze maluchy tez tak czasem maja? A jak tak to jak czesto? Bo nie wiem od kiedy takie cos podlega konsultacji (oczywiscie powiem we wtorek lekarzowi o tym, ale nie wiem czy od razu robic USG). Byc moze Wasze Maluchy tez tak czasem maja, a ja juz sobie wkrecam?
Buziaki Niedzielne ;-)
Witam niedzielnie wszystkie mamy :-)
Ja jak zwykle po nocy mam oczka na zapaleczkach, ale jak ta nasza mala gadzinka sie usmiechnie to wszystko mi mija ;-)
Ja powroce do tematu z wczoraj. Dzis znow mala dwa razy a nowcy chlusnela pokarmem na odlaeglosc... Zawsze po mleku sztucznym, nie po moim. Ja juz sie naczytalam o tym przewezeniu w brzuszku i sie denerwuje.
Czy Wasze maluchy tez tak czasem maja? A jak tak to jak czesto? Bo nie wiem od kiedy takie cos podlega konsultacji (oczywiscie powiem we wtorek lekarzowi o tym, ale nie wiem czy od razu robic USG). Byc moze Wasze Maluchy tez tak czasem maja, a ja juz sobie wkrecam?
Buziaki Niedzielne ;-)