Dziewczynki chciałam się pochwalic, że moim mleczkiem coraz lepiej..szału nie ma w porównaniu z Wami, ale teraz już wyciągnę 90 z obu piersi, o jak na mnie sporo. Może z czasem będzie jeszcze lepiej. Dzięki za otuchę 
Co do dopajania-jak w każdej innej kwestii każdy mówi mi co innego-pediatra-dopajac, położna-nie dopajać. I bądź tu mądry. Ja robię tak jak tu ktos pisał-biorę herbatkę koperkową na spacer-jak Tomaszek buczy to dostaje herbatkę i śpi dalej
Co do dopajania-jak w każdej innej kwestii każdy mówi mi co innego-pediatra-dopajac, położna-nie dopajać. I bądź tu mądry. Ja robię tak jak tu ktos pisał-biorę herbatkę koperkową na spacer-jak Tomaszek buczy to dostaje herbatkę i śpi dalej
Musi czuć słodkie, no i przy kolkach na chwilowe uciszenie też działa jedynie smok moczony w debridacie - mega słodkim 
]. Ostatnio na spacerze przystawiłam Edgara do piersi - osłoniłam się tetrą [lepsza by była jakaś chusta, ale się nie przygotowałam, więc była prowizorka ;-)]. To był nasz pierwszy raz publicznie i całkiem nieźle nam poszło ;-) Uważam, że jeśli się fajnie zakryć, to spokojnie można przystawić do cyca i tak uspokoić malucha.