andrewa88
Fanka BB :)
rozumiem :-) w takim razie dowiem sie i zapytam...
przynieść mleko to nie problem wrazie czego tylko już widzę jak krzywo się będą patrzeć:-(
wiem, że troche to egoistyczne ale ja naprawde jestem bardzo zrażona bo ostatnim razie...miałam tyle pokarmu że nie nadążałam odciągać a samym końcu poszła mi taka czerwona pręga i mleko zrobiło sie zielona no i koniec karmienia:-(
teraz laktacja zaczeła się u mnie juz w 5 mcu i jest coraz gorzej a jestem w 29 tyg...
przynieść mleko to nie problem wrazie czego tylko już widzę jak krzywo się będą patrzeć:-(
wiem, że troche to egoistyczne ale ja naprawde jestem bardzo zrażona bo ostatnim razie...miałam tyle pokarmu że nie nadążałam odciągać a samym końcu poszła mi taka czerwona pręga i mleko zrobiło sie zielona no i koniec karmienia:-(
teraz laktacja zaczeła się u mnie juz w 5 mcu i jest coraz gorzej a jestem w 29 tyg...

co innych interesuje jak będziesz karmić swoje dziecko? wydaje mi się, że lekarze, położne czy rodzina powinni uszanować każdą decyzję matki i wspierać ją nie zależnie od tego co postanowi.
teraz zdaje sobie sprawę, że gdy urodzi się Ignaś będę musiała poświęcić czas dwójce dzieci..na dzień dzisiejszy troche mnie to przeraża bo Kuba to takie moje oczko w głowie i nie chce żeby poczuł sie w jakimś stopniu odrzucony czy coś...a powiedzcie mi czy jak rodziło się wam drugie dziecko to czy tatusiowoie zabierali w odwiedziny do szpitala starsze dzieci???Kuba ma 4 lata w lipcu i nnie wiem czy powinien przyjsc zobaczyć młodszego barat czy lepiej dopiero by się poznali w domku na spokojnie???