reklama

LAKTATORY

reklama
ja uzywam caly czas reczny i to mi w zupelnosci wystarcza a uzywalam go czesto bo musze spedzac troche czasu poza domkiem na nauce,na szczescie dzieki niemu udalo mi sie ciagle karmic wylacznie piersia

Dziewczyny pomóżcie. Kupiłam dziś laktator Aventu i za nic w świecie nie chce ssać. Na początku troche ciągnął a potem przestał. Zastanawiam się czy nie jest popsuty ale dokładnie go oglądnęłam i nie ma się tam co popsuć. Kilka razy składałam go i rozkładałam a on ciągle nie chce zassać piersi. Czy też miałyście taki problem? Może źle go przykładam do piersi ?

Boża te czesci musza dobrze do siebie pasowac tam jest taki biały "guziczek" który jest najwazniejszy >:( musi on byc dobrze włozony ja go pare razy obkrecałam wokół własnej osi zeby sie dobrze wpiał :P i jeszce czasami zle rcazke wkładałm i to był tez czasami problem :(
mam nadzieje ze cos ci to pomogło pozdrawiam :)

Udało się!!!!!! Siedziałam pół nocy i w końcu rozgryzłam o co chodzi. Po pierwsze wszystkie części muszą być dobrze dopasowane tak jak napisała mrowa 1( dziękuję za pomoc ;) ) Poza tym odkryłam że jak przyłoży się pierś to najpierw muszę kilka razy szybko pompować żeby się dobrze zassała. Jak to się uda to potem wystarczy już powoli pompować a mleko samo leci. Wczoraj myślałam że ten laktator Aventu to pic na wodę i byłam wściekła że wydałam tyle pieniędzy. Ale dziś mogę go gorąco polecić naprawdę fajnie ściąga pokarm. Bardzo mi się podobają płatki masujące pierś Rewelacja!!!! Próbowałam wcześniej ręcznej medeli -też dobrze ściąga ale ręce odpadają od ciągnięcia tłoka :( Pozdrawiam

Pomóżcie!!! Kupiłam laktator elektryczny Tufi Gaia, i za nic w świecie nie potrafię z nim współpracować! Mleko w piersiach jest, co prawda mam mało pokarmu, ale jak próbuję ręcznie to coś leci, a z laktatorem tylko pojedyncze krople. Co robię nie tak? Ktoś miał taki problem?

reklama
ja miałąm pożyczoną elektryczną medelę. wcześniej używała jej moja koleżanka. ja zdążyłam poużywać 2 tygodnie i sięzeppsuł ssak przy silniczku. importer nie uznał żadania wymiany towary na podstawie niezgodności towaru z umową. cały moduł do wymiany - bagatela za 160zł. sprawa trafiła do rzecznika praw konsumenta.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry