Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja wcinamTo chyba Cie przebije [emoji1].
Otworzyłam sobie przed chwilą śledzie zasmazane w zalewie octowej, ale mi nie podeszły.. Więc zagryzlam maczkami, które dzisiaj nabylam w cukierni, ale.. Za słodko mi się zrobiło, więc wcinam prazynki paprykowe córki [emoji6]. aaa... I zapomniałam wspomnieć o kanapce z serem żółtym z pół godziny temu... Masakra...
Zrobiłam placki ziemniaczane. Więcej aby było na jutro bo nie będę miała czasu jutro gotować no i zjadlam wszystkie![]()
Muszę się ogarnąć...
Znowu czułam bąbelki ciekawe czy to to...
Buziaki dla Was.
To chyba Cie przebije [emoji1].
Otworzyłam sobie przed chwilą śledzie zasmazane w zalewie octowej, ale mi nie podeszły.. Więc zagryzlam maczkami, które dzisiaj nabylam w cukierni, ale.. Za słodko mi się zrobiło, więc wcinam prazynki paprykowe córki [emoji6]. aaa... I zapomniałam wspomnieć o kanapce z serem żółtym z pół godziny temu... Masakra...
bąbelki są fajneZrobiłam placki ziemniaczane. Więcej aby było na jutro bo nie będę miała czasu jutro gotować no i zjadlam wszystkie![]()
Muszę się ogarnąć...
Znowu czułam bąbelki ciekawe czy to to...
Buziaki dla Was.
Madziat zapraszamy!Inka1985 super cieszę się! Jakoś miałam wrażenie że są prawie same dziewczyny, które maja termin na początek lipca. Od razu mi raźniej :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj miło że do nas dolanczasz im nas więcej tym weselejWitam nieśmiało wszystkie Mamusieod pewnego czasu podczytuję Was z ukrycia. Jestem w 19+6, termin mam na 27.07. Jestem juz mamą 11 letniej Córci, a teraz jeszcze nie wiem kto tam mieszka w moim brzuchu, w poniedziałek mam usg to się może dowiem. Aktualnie mieszkam w Szwecji, a tu niestety opieka nad ciężarnymi jest strasznie marna. Muszę niestety pracować do 6 tygodni przed terminem, a i tutaj szefostwo obrażone ze śmiałam zajść w ciąże. Poród tutaj to tez masakra, wiec rodzic będę w rodzinnym Lublinie. Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom