Ale dziewczyny produkujecie ostatnio intensywnie posty. Ale mam nadzieję, że to świadczy o tym, że dużo odpoczywacie na końcówce
Potwierdzam, że spokojnie można pić wodę przed badaniami. Nawet pielęgniarka mi o tym mówiła. Wtedy łatwiej pobrać.
Aniek, jakbym czytała o sobie

Też byłam w niedzielę na Piratach i miałam ogromny problem z wysiedzeniem. Dupa mnie strasznie bolała

moja Maja też szalała i jeszcze na dodatek coli się napiłam, to tańcowała równo

Kasia_831 też jestem w trakcie lektury "Ciężarówki"

Pumelova, my nie dajemy drugiego imienia, nikt u nas w rodzinie nie ma. Strasznie ostrożny ten Twój lekarza, ale to może lepiej, że przesadza w tą stronę. A hemoroidów chyba nie da się nie zauważyć

Chybra, moja teściowa też się ostatnio dziwiła, że samochodem jeżdżę. Wolałaby, żebym w upały jechała 60 km do lekarza pociągiem (z przesiadką po drodze). Taaa na pewno jej posłucham

Witaj Saba! Mam ten sam termin

Ale rozpakują mnie 2 tyg wcześniej
Ola, takie body byłoby idealne. Z moja mamą nie powinno być problemów, bo ona wychodzi z załażenia, że od czasów kiedy ja byłam mała wszystko się zmieniło i to ona się może uczyć ode mnie

ale na wizyty u teściowej, obowiązkowo

Kylesa, oddaje swój głos na Tymona

Inka, pochwal się co odwaliłaś

Tymuniek, współczuje wizyty

a twój gin co mówi?
Paninka, powodzenia u dentysty i bezbolesnych wizyt

Współczuje przygody z prądem

Lulilu gratulacje pięknej wagi Szymonka

Aha, cieszę się, ze pospałaś

ale 4 godz to dla mnie i tak strasznie mało. Trzymam kciuki za dobre wyniki

doczytałam, że kolejna nocka już nieciekawa była. A może Mikołaj zrobi Ci niespodziankę i da trochę pospać?
Patuszka, nieciekawie z teściami. Ale jesteś zuch dziewczyna, że to ogarniasz wszystko

Ale cudne zdjęcie!
Lilith, kciuki zaciśnięte :*
Uff udało mi się doczytać i odpisać ale pewnie kogoś pomięłam... Lecę do babci na kawkę i pozałatwiać sprawy do miasta. Mam całą listę rzeczy do oganięcia. Miłego dnia wszystkim :*