Paninka87 – Dwa najważniejsze pomieszczenia to zaadoptowany strych gdzie będzie garderoba i takie pomieszczenie gospodarcze i je a drugie pomieszczenie wykorzystujemy na kuchnie z jadalnią. W reszcie pomieszczeń trzeba po prostu odświeżyć ściany, poprawić pęknięcia a w jednym niestety będzie więcej roboty bo pojawił się grzyb

W przyszłym tygodniu będzie wylewany strop oddzielający całkowicie górę od dołu i będziemy rozdzieleni od rodziców z oddzielnymi wejściami
Emol – to może jeszcze dorzucić jakieś ćwiczenia na piłce ?? i piłaś te liście z malin ?
Aniek42 – co się dzieje, że o takiej godzinie jedziesz na konsultacje ??
Maziajka i Aha – serce mi szybciej bije jak o Was pomyślę ! Solidaryzuję się z Wami i trzymam kciuki !!
Lilith – daj znać od razu co u Ciebie !
Aga_k_m – również witam w czwartkowy dzionek ! Co by tu dzisiaj porobić ?
Patuszka89 – Ci pracodawcy zawsze nam zmieniają plany L Szkoda, że tak wyszło.. może jednak uda się załatwić, aby P był jednak też po porodzie??
Kasia_831 – ja również doceniam bardzo ten spadek temperatury, od razu inaczej się oddycha
Mam pytanie do Was, które korzystają z tych papierków lakmusowych. Wczoraj je zamówiłam, mogą nie zdążyć przyjść, ale jakby przyszły to bardziej polecacie mierzyć przykładając do wydzieliny na podkładce czy bezpośrednio w okolice pochwy ?? czy wsadzać jeszcze głębiej ?? znowu pytanie takie, że się płakać chce, ale proszę o wyrozumiałość
I kolejne – może wiecie coś na temat szczepienia dziecka, gdzie u matki wyszedł dodatni GBS – czekają jakoś przed szczepieniem na wynik czy dziecko nie zostało zainfekowane ?? Mam wizytę dopiero w przyszłym tygodniu dopiero wtedy podpytam…
Odnośnie chrztu to z wybieraniem chrzestnych wraz z mężem czekamy do narodzin dziecka nigdy nie wiadomo co się jeszcze może wydarzyć także tak postanowiliśmy.