Ola W. - w tramwaju jakby się urodziło dziecko to może by miało darmowe przejazdy MPK do końca życia. Ja tak śmiałam się z mężem, że będę teraz chodzić do kina bo może w przypadku porodu młody dostałby dożywotni wstęp na wszystkie seanse
Odnośnie ruchów, zawsze warto podjeść coś słodkiego jak nie jesteśmy pewne ruchów i poczekać, cukier zawsze trochę pobudzi małego do działania.
Pumelova - z tym czy ma wpływ kiedy my się urodziliśmy na to jak nam się będą dzieci rodzić nie mam zielonego pojęcia, ale kto to wie....
Abed - tak ładnie mnie w kolejce przepuszczacie a jednak zawsze się jakaś wciśnie a mój nie chce skorzystać z tej dobroczynności

chyb jednak ten 8 ostanie
Anita - z tą wagą ładnie nas w konia zrobiłaś

Bliźniaki o super wadze !
A tak w ogóle odnośnie bliźniaków jak byłam na ostatniej wizycie u lekarza to spotkałam ciężarną, która miała termin chyba dzień po mnie i była w ciąży bliźniaczej czyli miała 39 tyg. +6 dni i nadal była na chodzie i czekała na rozwój sytuacji... byłam zaskoczona bo z tego co mi wiadomo ciąże bliźniacze kończą się wcześniej....
Linoone, Katja - Gratuluję !! Super, że masz już poród za sobą. Teraz czekamy na szczegóły
Madwoman - witamy !!
Paninka87 - ja w ostatnim badaniu również miałam ketony, najprawdopodobniej za mało piłam, a teraz w okresie upałów łatwo się odwodnić....
Jenny - a jak u Ciebie z ciśnieniem ??
Z tą pełnią rzeczywiście coś jest

ale z tymi wiatrami halnymi pierwsze słyszę

może na mnie w końcu coś podziała
I niestety mnie też dopadły hemoroidy... zaparcia jednak dały efekt....