A tak w ogóle to ile dziewczyn już urodziło? Dużo chyba nie? Już się pogubiłam. Pamiętam, że pierwsza październikówka w sierpniu się rozpakowała, a ostatnia na początku listopada więc tendencja tutaj taka sama
O rany na reszcie przespałam całą noc, nie wierzę, to chyba przez tą kupę zajęć w ciągu dnia

No i jak jestem wyspana to mogłabym rodzić
Bardzo współczuję hemoroidów.
Moim sposobem na odstresowanie zdecydowanie też są porządki, ale i ćw i spacery, ogólnie ruch bardzo dotlenia i pomaga
Kurde przejścia z chomikami to i ja miałam jak panną jeszcze byłam, boże, dlatego u nas jeszcze nie ma żadnych zwierzątek. Za dużo stresu
Też mnie kusi to drażnienie brodawek po Waszych opowieściach
A dziewczyny z bólem głowy, mdłościami czy opuchliznami uważajcie na siebie i obserwujcie aby w razie czegoś nie nabawić się stanu przedrzucawkowego. Nie ma żartów.
My rano chyba na zakupy skoczymy, później męża do roboty podrzucimy i na spacer, a później do dziadka z mamą i na obiad rybkę robię. Po południu mam nadzieję na spacerek, bo w sumie ostatnio jest tyle do zrobienia, że nie mamy na Niego czasu, weny.
O kurde, właśnie się podniosłam, ale mnie krocze boli i łydki( od tyg mam skurcze w nich).
Miłego i owocnego dnia mamusie