reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2017

Nie przyjęli bo tło nie było aż tak białe myślałam że oszaleje tam, oni chyba nie wiedzą jak się robi zdjęcie z takim małym dzieckiem :crazy:
No u mnie też będzie mąż z nią wchodził do wody a ja będę patrzeć:)

Ola W super zdjęcie :D

Olisia ja dostałam nowy telefon :)

reklama
Olisiaa ja na bieżąco z macierzyńskim, wczoraj byłam. U nas potrzebne zaświadczenie ze szpitala o urodzeniu, wniosek i musiałam zostawić oryginał aktu urodzenia, potrzebny do wglądu, ale może u was wystarczy ksero. No i zależy kto zgłasza do ubezpieczenia to Pesel musisz mieć.

Emol współczuję Ci tych rozstepow. Tymbardziej dziwne bo młodziutka jesteś to.skora powinna być bardziej elastyczna. Ale geny to geny.

Ewella ale u nas to tata będzie chodził na basen, niech ma jakieś zajęcie żeby mu przykro nie było:p każdy weekend to kolejny dzień kiedy Twój mąż ma szansę oswoić się z Iga:-) trzeba czasu żeby się poznac;-)
Czemu nie przyjeli???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak czytałam cena 200 zł od rozstepa -.- to ja się nie wyplace bo 11 na jednej piersi, 20 na drugiej a jeszcze na plecach i biodrach mam, o tylku to nawet nie myślę :/

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie u nas była polozna. Artur waży 4400 czyli przybrał 55 gram a dobę czyli prawie 2x wiecej niz norma (30 gram). Ostatnio przybieral tylko 25gram na dobę czyli trochę za mało. A teraz za dużo. Pewnie przez te upały, ciągle cyc to i taki efekt. Też tak jest u was?
Przez miesiąc Artur przybrał 950 gram.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ola w. Moja magiczna metoda na kłopotliwe bączki to położyć mają na przedramieniu na brzuszku, tak żeby zapisały jej ręce i nogi, dłonie trzymaj buzię. U mnie z awanturki w 3 minuty uspokaja się I zasypia w tej pozycji [emoji6]
Zawsze pomaga ja ją tak ponoszę.

My wizyte na bioderka mamy kilka dni przed ukończeniem przez mała 2 miesięcy.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol z tym ważeniem czasami trudno coś powiedzieć bo to o gramy chodzi a ciężko u takiego bobasa robić to w zawsze takich samych warunkach czyli na czczo, przed jedzeniem rano bez ubrania [emoji23] może nie wykupkany był i to mu trochę podciągnęło wagę? [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Monti czytalM o tym. Niestety to jest pozycja, ktora mnie stresuje :D jakos nie widze sie w tym. Nie czuje sie pewnie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też pierwszy raz się bałam. Ale pediatra mi to podpowiedziała. Przełam się bo to naprawdę przynosi ulgę maluchom, a nam rzeźbi mięśnie [emoji12]
Ja biorę tak mała z lezenia. Przykładem do niej rękę i druga przekrecam ją tak żeby się wpasowała na przedramie. Jak zobaczysz raz jak małemu zmienia się buźka i jaka ulgę mu przynosisz to momentalnie uznasz to za jedną z ulubionych pozycji [emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry