reklama

Lipcowe mamy 2017

Bab tak, pierwsza wizyta. Może zaraz jej przejdzie. Dzisiaj jest taki kiepski dzień.

Katja ja podawałam tak jak na ulotce 20 kropel w ciągu całego dnia na raz, co kilka dni

Aha ja też dostałam info ze mam się wstawić na kontrolę za 3 miesiące jak mi zrobili usg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję w imieniu maluchów za życzenia.

Katja ja podawałam zastępczo za sab simplex , espumisan 100. I na początku 13 kropelek a teraz zeszliśmy do 10, ale sab też podaję coraz mniej zamiast 15, to 10-11 przed karmieniem co 3 godz.na zmianę z delicol/kolzym.

Ostatnia edycja:
Pumelova dzięki uśmiecha się czasem jak ma dobry dzień ;)

My też pajace na noc zakładamy a w dzień body, legginsy skarpetki .

Maziajka też myślałam od rana, że Iga w taką pogodę będzie śpiąca ale jest na odwrót :p

Pogoda kiepska ale musislysmy wyjść bo w domu zasypiala na 5 min a tak to poszłam do rodziców i spała 30 min i teraz też jesteśmy w drodze powrotnej to śpi.

Emol, Pumelova dzięki [emoji4] ja byłam właśnie w niedzielę na usg z Mikim i wszystko jest ok i tak się zastanawiałam czy to wystarczy.

Miki śpi w pajacu, w dzień przebieram w body długi rękaw i spodnie dresowe, ewentualnie krótkie body i jak chłodno to na wierzch long sleve

A gdzie kupujecie legginsy? Mam jedne a reszta półspiochy i chyba bym musiała zakupic:-)

Aha jak po usg jest ok to nie tylko się cieszyć:) my już po porodzie mieliśmy się stawić na kontrolę po4tyg bo jedno biodro miało dysplazje fizjologiczna ;-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A czy na wizycie i ortopedy na NFZ robia od razu usg bioder czy osobno trzeba się umawiać ? Mam klepniete usg prywatnie ale tak się teraz zaczęłam nad tym zastanawiać

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry