Liloone- to super masz z mamą, że pomaga a nie wtrąca się. Moja teściowa mieszka 30 km od nas i przyjechała 3 razy odkąd mała się urodziła

Ale ona jest spoko. No ja niestety mam taki głupi charakter, że raczej nie umiem być wredna dla kogoś i przez to później każdy mi na głowę wchodzi

Dobrze, że mąż nie
Emol- no moja po kąpieli jak dostanie butlę to też zadowolona i zasypia jedząc, później do kołyski kładziemy już śpiącą. Zresztą jak jest najedzona to ona sama zasypia. Siądę sobie koło niej, patrzę na nią, ona na mnie i powoli zamyka oczka
Ola W.- no na dworze też tak bym nie zrobiła
JA to bym nie mogła łykać żadnych anty bo ciągle bym zapominała. Nawet o skrzypowicie nie pamiętam, żeby brać
Judith_ Próbowałaś jej zakładać cieniutką opaskę na te uszka? Mojej też troszkę odstają właśnie. I też jej proponuje butelkę w regularnych odstępach, no chyba, że sama się wcześniej upomni

Moja się cieszy i gaworzy do sowy, którą ma na kołysce. Więcej z nią rozmawia niż ze mną
Misia12- nie mam miejsca w telefonie

muszę najpierw jakąś lepszą kartę pamięci kupić więc narazie jest notesik

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu

duuużo miłości, pomocy ze strony męża, grzeczniutkiego dziecka, no i oczywiście, żebyś się wysypiała co noc

bo w końcu szczęśliwa mama to i szczęśliwe dziecko.
Bardzo sobie tego palca uszkodził?
Bloomka- współczuję tego stresu w szpitalu. To musiało być naprawdę straszne. Ja się przestraszyłam bardzo żółtaczki, ale jak widzę, ty miałaś duuużo gorsze przeżycie. Dużo zdrówka dla twojej córeczki życzę.
Haha- twój tata podobny do mojej mamy

Dobrze że macie chociaż perspektywę na przyszłość.

Ja bym chyba musiała w lotto wygrać żeby swój dom mieć....
paninka87- doskonale Cię rozumiem, u nas identycznie. Katarek ma od niedzieli. Wcale nie widzę żeby było lepiej

też mamy mucofluid lekarz kazał używać 4 razy dziennie a w ulotce pisze- nie stosować u dzieci poniżej 2 lat

no ale stosujemy zgodnie z zaleceniem. odciągam jej wydzielinę jak na brzuszku leży bo wtedy ładnie spływa po rozpuszczeniu. Też nie oglądam tv, jak Ty 3 dzieci ogarniasz???? podziwiam naprawdę. My jeszcze nie palimy, bo w pokoju temp. ponad 24 stopnie.
aha83- ja znam kilka i wszystkie to wesołe towarzyskie dziewczyny, więc mam nadzieję że i moja taka będzie.
Moja też ma nalot po mleku, a jak jej się uleje to już cały bielutki