Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Aniek spełnienia marzeń.
Emol fajny szczurek. Rzuciły się na tą Twoją sukienkę. Ja mam dużo rzeczy do sprzedania np laktator i dżinsy ciążowe.
[emoji16]
Ja też już coś tam podczytuje o rozszerzeniu diety i ciekawa jestem jak malutki będzie reagował na smaki.
My już z miesiąc temu wyjeliśmy wkładkę w foteliku. Synuś jest dosyć duży już 7kg doszła kurteczka i zrobiło się ciasno.
Karuzela z pleśniawkami nie pomogę.
Agama fajna ale to je karaczany i karaluchy które mnożą się na potęgę i bała bym się że to mi ucieknie z terrarium i zalęgnie się w domu.
Tak piszecie o pozostawianiu
dzieci z kimś np babcią ja niestety nie mam z kim. Za to pochwalę się mam juz zapisanego Piotra do żłobka niepublicznego od września 2018. Mała grupka 15 dzieci.
Agniesiam ja mam wizytę u okulisty 14.11 u nas to standardowe badania w 4 miesiącu. Jest to badanie dna oka.
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom