Pisałam od wczoraj i wszystko mi zjadło. Nawet mnie wylogowało, nie wiem dlaczego?
Majcia zasnęła przed 24.00 misia uspałam po 23.00 i męż też dawno śpi
Aha u mnie też kiepsko z czytaniem. Ja się pocieszam, że to nie zła organizacja, tylko dwoje dzieci, tak czas pochłania.
Ja już dawno euthyroxu nie biorę. Lek.kazał brać4-6tyg.połowę dawki z ciąży, odstawić i zrobić badanie. No i wszystko ok. tylko z badaniem mi zeszło...
Z usypianiem/spaniem mamy podobnie.
Muszę coś spróbować z hinduskiej.
Na Botoks też chcieliśmy, ale jakoś się nie udaje.
Zastanawiałam się właśnie, czy jak zblenduję ugotowaną dynię i spasteryzuję w słoikach, to wytrzyma do stycznia, lutego?
Ewella myślę że syn nie wcześniej przyleci niż maj/czerwiec. Moooże uda się na wielkanoc? Już ponad dwa lata nie spędzamy razem świąt. Ale najważniejsze, że on się spełnia. Jak minęła kolejna noc u ciebie?
Ile płaciłaś za te puzle piankowe? Oglądałam ostatnio maty piankowe, kontrastowe. Superowe, ale ponad 150 zł.ok.200. Tyle nie dam!
Aga_km dzięki. właśnie nie wiem kiedy się zobaczymy? Ciężko mi, ale nie okazuję, bo jemu też by było ciężko. Jesteśmy bardzo zżyci.
Jak po wizycie? Co lekarz powiedział? Ile teraz waży twoja malutka? Zakupy udane?
Monti ja warzywka i mięsko(kurczak, indyk, królik) będę woziła od siostry, ona ma swoje, albo z targowiska od kobitek ze wsi będę kupowała.
Emol wiem, że ten czas szybko przeleci, ale wiesz...serce matki zawsze będzie tęsknić.
Fajnie że Arturek tak ładnie ci śpi w nocy.
Piękny kocyk.
Integral ,zazdroszczę tyle godzin snu w nocy, tyle czasu dla siebie, a jak w dzień?
Karuzela jak po wizytach? Wszystko w porządku? Jak ty się czujesz?
Ja też nie znoszę jesienno-zimowych spacerów. Doczytałam. Jejuuu współczuję problemów siusiakowych. Najstarszy syn miał zbieg u chirurga i nie było to miłe. Ale to było dawno, może coś się zmieniło?
Kasia dziękuję Ci bardzo za propozycję. Zapytam go i odezwę się na priv.
Jaki ten chlebek kupujesz? Mam blisko Aldi, to się wybiorę i pooglądam.
Może wizyta teściowej nie będzie taka zła??
Ola byłaś u lekarza? Co z uszkiem?
Chyba to alergia, tak jak pumelova pisze, bepanthen, żeby go nie swędziało. Polecam zielone pampersy, raz miałam białe i też pupa czerwona. Teraz kupiłam dadę biało zielone opakowanie, bo przy tej biegunce idzie nam masę pieluch, ale nie jestem zadowolona jak z pampersa.
Gratulujemy ząbka!
Mamusia muminka, no nareszcie masz tę windę! Nie mam planów na sylwestra. Najchętniej spędziła bym go rodzinnie w domu(wyjątkowo, zawsze imprezujemy) jednak znając życie, ktoś się do nas wprosi, na 100%
Pumelova cieszę się że bliscy wracają i zbytnio się to na nich nie odbiło.
Kylesa gratuluję 4 mcy❤
Dziewczyny mam pytanie. Kuzynka męża ma synka, w grudniu kończy rok. Nie ma jeszcze ani jednego ząbka. Ja bym się martwiła, co myślicie?
Byłam dziś odebrać swój wynik,TSH wszystko ok. , wię nie od tego te wahania nastroju . Położna mi powiedziała że te hormony mi tak do roku mogą skakać i moje najczarniejsze scenariusze(że muszę iść do psychiatry) są zbyt pochopne. Chyba oszaleję jak mnie to rok będzie trzymało.
Może jednak się wybiorę wcześniej po jakieś tabletki, tylko nie wiem czy przy karmieniu coś mogę. Ehhhh...mam wszystko o czym inna kobieta może marzy(piękne zdrowe dzieci, rodzinę, dom, zdrowie) a nic mnie nie cieszy... Często czuję taką beznadzieję.
Uciekam spać.