Chybra myślałam że jakiś fajny jest, lekarz mi polecil. Myślę że to jest dobre jak komuś wypadają włosy np że stresu. Po ciąży nic nie pomoże.
My po szczepieniu bez niespodzianek, nic się nie dzialo

tylko wczoraj i dziś nie ćwiczymy i jakoś nie mogę sobie ogarnąć dnia. Młoda chyba też nie. Ale wieczorem już na szczęście jedziemy do wujka ćwiczyć [emoji16]
Kasia czyli powtórka z rozrywki, ostatnio też tak mialas.. nikt by mi nie zabrał dziecka z rak, nikt. To ja ja wszystkim zabieram jak widzę że ma kogoś dosyc. Baliby się mi zabrac[emoji23] do kiedy teściowa bedzie?
Integral współczuję konfliktów z rodzicami. Strasznie mnie stresuja takie sytuacje. Co jak co, ale z rodzicami zawsze mam dobre relacje.
Słabo z tym że nie ma miejsc dla mam z dziećmi. Ja z młoda nie chodzę do galerii bo mam możliwość ja zostawić. Tak to nie wiem :/ już widzę zakupy świąteczne
Dla mnie też nosidlo to masakra, zazwyczaj biorę stelaż z wózka ale wczoraj do lekarza poszłam bez

trening bica przy okazji
A to nie wygodniej wam wsadzić fotelik na stelaż wozka?
Ewella super że wszystko dobrze

my mamy za miesiąc ostatnie usg. Oby już było dobrze! Jak twój endokrynolog dzis?
Liluli nie mam żadnego pakietu. Przyjaciółki tam tylko oglądam to nie trzeba pakietu. Nie wiem jak z filmami bo widziałam tylko że jest ale nie wlaczylam. Trzeba mieć pakiet?
Abed wiesz co ja w mojej apce mam ją na 10 centylu ale w książeczce i na necie jest wyzej, nawet na 25 więc się tym zupełnie nie przejmuje juz
Emol ja bym w takim pokoju poza przewinieciem (w ostateczności) nie karmiła nawet - brzydze się zarazkami

wolę iść do auta nakarmić niż w takim pokoju. Chyba że macie takie na wypasie te pokoje, ja jeszcze nie korzystałam bo jak już jestem z nią w sklepie to jak spi
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom