reklama

Lipcowe mamy 2017

Maziajka tylko jak biorę Ige to ona je tak jakby nie jadła z 3h a jadła godzinę temu..

Linoone powodzenia :) no to dzisiaj spróbuje z wodą bo u nas smoczka nie ma. wizja stania przy lozeczku nawet 40min nie jest zachęcająca bo wiem jaki będzie wrzask ale może dam radę ;) chyba, że ona naprawdę jest głodna ? Chociaż czytalam, że w tym wieku juz całą noc może spać bez jedzenia...
My na spacer po 13 pojdziemy na razie pocwicze :)

reklama
Ewella no to ciezko moze w dzien ja bardziej dokarm.Moja lepiej spi jak w dzien wiecej zje.Jak znow mniej zje to wlasnie ciagnie cos z cyca.A wvzoraj jadla konkretnie co 3h w dzien i glodna w nocy nie byla.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Joannaa ja mam ciągle łóżeczko na samej górze, bo moja Zuzia jest mało ruchliwa. Póki co zaczęła się obracac na brzuszku o prawie 180 stopni. Do wstawania jest daaaleko. Ale jak Twoje dziecko jest bardziej ruchliwe to ja bym opuściła na środkowy, o ile masz 3 poziomy. Na ten dolny to dopiero jak zacznie stać.

Kurcze dziewczyny noc masakra. Co usnal z trudem to się budził. Od 4 do 5. 30śpiewał. Za to wstalismy o 10. Cis mu ewidentnie było. Ja Grzesia biorę do nas i jak chce to daje cyca. Wiem, że nie robi tego specjalnie, bo jak wszystko jest ok to śpi 8 godzin (np ostatnie 3 noce). Podejrzewam zęby znowu. Na górze nic nie widzę ale dół chyba czerwony.
Wszystkim niedospanym współczuję i życzę całych przespanych nocek w końcu.
Kurcze co to za sezon, wszyscy smarkaja, kaszla . Zdrówka wszystkim potrzebującym.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój też w nocy jadł jakby faktycznie był głodny. A jadł co godzinę... a w dzień je co 3-4h. Wg tego co czytałam, to dziecko często budzi się z przyzwyczajenia, a nie z głodu.

Ja mam łóżeczko na środkowym poziomie. Opuścimy na dół jak zacznie wstawać.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Misia ja też zostaję w domu aczkolwiek myślę jakby tu przykombinować trochę kasy, w kwietniu macierzyński się skończy i będzie gorzej.Mój R też nawet ok zarobi i spokojnie nam to starcza na opłaty, życie i jakieś przyjemności ale nic a nic z tego już nie odłożymy a tak myślimy żeby za 4lata kupić tu jakieś mieszkanko i osiąść w jednym miejscu a nie non stop na wynajmie, no i Emilka też będzie potrzebować swojego pokoiku.
Misia moja uwielbia metki i wszelkie sznurki, wstążeczki które teraz są przy maskotkach.

Madzik najpierw spróbuj się dowiedzieć o co chodzi z tym przedszkolem, na pewno jest jakiś problem i dlatego tak reaguje.

U nas dziewczyny wczoraj był koszmar, znów wpadłam w jakąś histerię bo ta ryczała cały dzień, ani dotknąć jej nie mogłam bo mnie odpychała, myślałam że jestem najgorszą matką na świecie:( w dodatku było chyba z 10 kup które zaczęły ją odparzać i to ją bolało ehh na szczęście noc ok ale dałam paracetamol.

Bab moja też już non stop przewraca się na brzuch i też zaczyna nóżki podginać.

Ewella moja jak widzi w nocy butle to aż wrzeszczy, a jak je to jakby z tydzień nie jadła.Tylko że mm jest inaczej bo my mamy karmienie przed spaniem czyli 20, 20.30 a później o 2 i nad ranem koło 6 także nie jest źle.

Misia pewnie zęby, jak u większości hihi

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny którym dobrze idzie rozszerzanie diety-jaki macie plan posiłków wraz z mleczkiem?

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
7 cycus
9 kaszka
12 zupka
13:30 cycus
15 owoc/ jogurt/ biszkopt/ chrupek kukurydziany zależy od humoru
18 kaszka
20 cycuś na dobranoc
Potem jeszcze zwykłe koło 23 i 4 pobudka na cycusia

reklama

Nowe wątki

reklama