Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w takim razie piątkaCześć Kobietki [emoji3]
Mam chwilę czasu - towarzystwo skacze na trampolinach (Go Jump), więc nadrobilam Was, i jeszcze zdążę coś odpisać [emoji6]
Żonograja - to możemy sobie miseczkowo piątkę przebić. U mnie z d/e zaraz zrobi się f. Koronki poszły w diabły. Jedynie w gładkich jest mi wygodnie, i oczywiście bez dodatkowych usztywnien poza fiszbinami [emoji6].
Solpedeine nie pomogło Ci? A brałas 1 czy 2 tabletki na raz. Dobrze, ze juz lepiej
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

ja zawijam głowę bluzką, która z bardzo elastyczna, tak by ból przestał pulsować, lub choć trochę nie pulsował i torebki z rumiankiem na powieki. Potem leżę i modlę się żeby przeszło. Wczoraj już płakałam z bólu :/w takim razie piątkaja zaraz z F wyrosnę
Solpadeine- byłam tak zdesperowana , że wzięłam 2 . To lek który na moje migreny jako jedyny dzialal , a teraz du*a
Nie licząc ciąży miałam migrenę chyba 3 razy w życiu / potrafiłam 2-3 dni być nieprzytomna ale później był rok czasem 1,5 z głowy, a teraz w tej ciąży no masakra jakaś - takie mam okropne bóle ( co prawda najczęściej kończą się po ok dobie ) , że nic na nie nie pomaga![]()