Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pappa to prawdopodobienstwo i sama bym tego nie robila gdyby nie to ze mialam skierowanie.Liluli robiłam tylko usg. Prawdopodobnie pójdę jeszcze na usg do kogoś innego, pappy nie dam rady finansowo zrobić. Tutaj takie badanie w szpitalu to 480 e
Ja poprę Kasiulka, też uważam że norma to norma i jak się ktoś w niej mieści to szukanie w tym odchyłu jest niepotrzebnym napędzaniem się w stresie który jednak dziecku szkodzi...
Co do piersi to mi nieco urosły ale nie na tyle żeby wypełnić większą miskę więc zostaje dalej przy obecnych stanikach. Mam ogólnie bardzo małe piersi ale wolałabym żeby za dużo jednak nie urosły teraz - bo wolę jednak małe ale w miarę się trzymające niż potem duże puste worki...
Hah u mnie wreszcie weekend ale coś czuję że nie odpocznę za bardzo... Choć dziś wreszcie byłam w drogerii i uzupełniam zapasy kosmetyków, może coś polepszą moją skórę bo w tym momencie to jest dramat taka sucha że aż cały czas mnie swędzi :/