Hej dziewczyny
Karolina hmm to napewno testy tez dobrze wyjda teraz

nie wiedziałam, ze to az do stanów sie wysyła.
Aga u nas składaliśmy sie dla dzieci z rodziny na takiego mini quada dla dzieci na gwiazdkę. W zasadzie jest to takie jakby mini autko terenowe, ale z wlasnym akumulatorem i jezdzi po trawie i błocie

dzieci sa bardzo zawowolone z tego. Nasz młody dostał małego mercedesa takiego ktorym moze sam jezdzic, natomiast jest za mały i jeszcze nie za bardzo rozumie pedał gazu, ale jest tez sterowany na pilot wiec tak go uzytkujemy.
U nas sasiad ma wiatrakowiec, musimy sie z nim zapoznac

czesto sobie tym lata nad nami, fajna sprawa
Lilith ciasta mniam

uwielbiam piec, ale szczegolnie jak jest wiosna/lato i są swieze owoce, bo takie najbardziej lubie. Masz jakis fajny przepis na prosty tort urodzinowy dla dzieci? Ja w weekend bede musiala cos zrobic dla młodego, ale nie mam pomysłu.
Sarat ja mialam na szczescie wszystkie zeby wyleczone, tez mialam kanałowe, ale okazało sie, ze nie mam korzenia (nie było tego widac na rentgenie) i mi wkładali te igiełki w zywą tkankę- myslalam, ze umre. Zab w koncu mi usunięto i mam teraz implant. Mam nadzieje, ze juz mi sie nic nie posypie w trakcie ciazy.
Bulkaasia moze to jakis krwiaczek sie pojawił, tez bym pewnie pojechała na IP bo ciaza blizniacza jest duzo bardziej ryzykowna.
Paulinaa super

AIM a do pracy rozumiem, ze daja jakies słuzbowe? Hmm to pewnie ciezko bedzie z czyms ciazowym

Ostatnio widziałam, ze na zalando maja ciazowe i wlasnie sie zastanawiam czy nie zamowic, bo maja przede wszystkim z szarym pasem, czyli pod jasne bluzki nie przeswituje oraz maja te na gumki z boku. W h&m nic fajnego nie było :/