Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cudowne wieści !!!Odebrałam wynik i faktycznie wszystko dobrze, ryzyka nikłe no i najważniejsze będzie dziewczynka!!!! Dziękuje kochane za kciuki i słowa wsparcia:*
Kika trzymam kciuki za twój wynik, napewno będzie wszystko dobrze![]()
Jestem zaDziewczyny chciałabym żebyście się wypowiedziały na temat tego, co myślicie o założeniu wątku o tym jak o siebie dbamy- zarówno urodowo jak i przede wszystkim sportowo. To jest akurat temat który lubię pisać, i motywuje też mnie jak czytam że ktoś inny to robi. Pierwszy trymestr za nami więc grono teraz może być szersze, wiadomo, jak ktoś nie może bo ma przeciwwskazania to pewnie że nie może i kropka. Ale większość z nas jakieś proste ćwiczenia może wykonywać i chętnie taki temat bym poruszała z wami. I też go rozszerzyć o kremy typowo ciążowe (rozstępy itp) czy dbanie o siebie. Ale nie wiem czy byłoby takie grono chętnych i to na tyle żeby zakładać wątek? Co myślicie, szczerze, zwłaszcza konstruktywna krytyka mile widziana.