Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tez prasuje tylko to Co trzeba ale to tak Raz w miesiacu i musze sie nastawic psychicznie Do tego[emoji6] jak wyciagam Pranie z suszarki cieple i skaldam to wogole niemusze prasowac no wlasnie chyba ze zapomne i jest Zimne to wlasnie niektore rzeczy trzeba wyprasowac
Dziewczyny czy te skurcze braxtona to już możliwe u mnie? 14+5 wg ostatniego usg. Mam wrażenie jakby mi się macica stawiała cały wieczór. Nasila się przy wstawaniu. panikować czy wziąć nospę i leżeć?
Ja o tych skurczach czytałam ze dopiero od ok 18tyg. Dzisiaj mi lekarka tez nie mówiła ze to może być to.. moze się przedzwigalas albo za dlugo nie raz na nogach a za mało odpoczynku mi tak dzisiaj powiedziała i żeby nie panikować bo to się zdarza, weź nospe i polez narazie
Dzięki dziewczyny. Wzięłam nospę i leżę. Wcześniej nie zdarzyło mi się takie uczucie stąd zdenerwowanie. Faktycznie dziś trochę ujezdzalam po ludziach i zakupy przyniosłam. Zobaczymy. W razie czego nospę mogę jeszcze jedna przed snem ?