Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to moja jedna koleżanka tez nie cierpi zakupówJa polecam szybkowar Tefal tez super sie sprawdza
Megan ja zakupy robie jak za karę, strasznie nie lubię. Chyba dziecięce w pierwszej ciąży tez lubiłam, teraz i na dziecięce działy mnie nie ciągnie
Lilth powodzenia
Lilith i w tym dajesz sobie jakieś ustawienia i samo sie gotuje? Hmm muszę rozważyć, zastanawiałam sie tez nad czymś ala thermomix ale obawiam sie ze kupie i nie bede używać. Teraz mecze męża o robota planetarnego kitchenaid, mam z tego blender i mikser i jestem zachwycona, ale na razie masa wydatków innych i musi to poczekać na inna okazje.
Megan zawsze uwielbiałam działy dziecięce, nawet na studiach chodziłam z przyjaciółka oglądać rzeczy jak dziecka nie miałam, a często jak sobie nic nie kupie to idę dla młodego choćby skarpetki kupić![]()
Pola współczuje rewolucji żołądkowychna szczęście zatrucie szybko przechodzi
A te kolana pod broda w pozycji siedzącej czy leżącej? Mam wrażenie że nie sięgnę huehuehueSprawdzalas z kolanami pod broda?
Moja tez cicho znowu, myślę że należy poczekać do wieczora.
Dopiero siadlam wiec musze jej dać chwilkę.
Może zjedz coś slodszego?