Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to moja jedna koleżanka tez nie cierpi zakupówJa polecam szybkowar Tefal tez super sie sprawdza
Megan ja zakupy robie jak za karę, strasznie nie lubię. Chyba dziecięce w pierwszej ciąży tez lubiłam, teraz i na dziecięce działy mnie nie ciągnie
Lilth powodzenia
Lilith i w tym dajesz sobie jakieś ustawienia i samo sie gotuje? Hmm muszę rozważyć, zastanawiałam sie tez nad czymś ala thermomix ale obawiam sie ze kupie i nie bede używać. Teraz mecze męża o robota planetarnego kitchenaid, mam z tego blender i mikser i jestem zachwycona, ale na razie masa wydatków innych i musi to poczekać na inna okazje.
Megan zawsze uwielbiałam działy dziecięce, nawet na studiach chodziłam z przyjaciółka oglądać rzeczy jak dziecka nie miałam, a często jak sobie nic nie kupie to idę dla młodego choćby skarpetki kupić![]()
Pola współczuje rewolucji żołądkowychna szczęście zatrucie szybko przechodzi
A te kolana pod broda w pozycji siedzącej czy leżącej? Mam wrażenie że nie sięgnę huehuehueSprawdzalas z kolanami pod broda?
Moja tez cicho znowu, myślę że należy poczekać do wieczora.
Dopiero siadlam wiec musze jej dać chwilkę.
Może zjedz coś slodszego?