Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aim, Mamusia Muminka - kurcze, podoba mi się to medyczne podejście do tematu [emoji3].
Czytając Wasze odpowiedzi na poruszane problemy jakoś tak czuję się bezpiecznie. Odpedzicie nas w popadanie w paranoje ciążowe, aczkolwiek.. Czasami i tak będziemy marudzić, dla zwykłego wyzalenia się i zbiorowego pocieszenia
Dziewczyny,
czy któraś z Was miała problem z swędzącą wysypką na całym ciele ??
Podejrzewano cholestazę, ale wyniki mam ok. A wysypka rozprzestrzenia się każdego dnia na kolejne fragmenty ciałaa swędzi okrutnie.. trądzik też nie ustępuje.
Super wytłumaczone Mamuśkawidać medyczna wiedzę
. Bardzo lubię takiej słuchać bo jedyne co za mna przemawia. U mnie trochę lekarzy w rodzinie i naukowców to wzrastałam w takim przedstawieniu tematu
A jeżeli mogę zapytać Ty jaki masz zawód? Oczywiście nie musisz odpowiadać to dla mnie zrozumiałe.
Oj to mnie lekko zaskoczyła ta informacja,ja codziennie pije zielona herbatę,tak już z przyzwyczajenia i nie wiedziałam że nie można w ciąży!Chybra uważaj z tą zieloną herbatą w ciąży bo ona raczej zalicza się do listy produktów, których należy w ciąży unikać.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom