reklama

Lipcowe mamy 2017

Mamusia ja za to bym chciała byś się udzielała bardziej w ogólnych tematach a niemtylko medycznych, jakby nie było trochę piszesz ale nic o sobie, w ogóle się nie znamy..

Chyba przeoczylas..

Tęczowa szczęśliwa? Z medycznego punktu na pewno bo czujesz się bezpieczniej ale teskno Ci nie bedzis?
Mężowi robisz aż półroczny zapas jedzenia??
Dobrze, że wszystko gotowe i czeka na Was :)

Morela ale dziwne te wyniki Twoje. Tak czy siak są Oki, wiec nie ma się co martwić :)
Kuruj się i wypiczywaj ile można.

reklama
oj Lilith bardzo mi źle, że go zostawiam :( Płaczę codziennie odkąd zarezerwowaliśmy bilet. W ogóle nie lubię jak jesteśmy osobno, może to źle ale my najlepiej czujemy się w swoim towarzystwie... Decyzja podjęta jest dla dobra dziecka, a my no jakoś musimy dać radę :/ Z jedzeniem to niestety nie da rady narobić na pół roku, bo nie ma miejsca w zamrażarce, ale przynajmniej będzie miał gotowe choć na miesiąc. Wiadomo, że będzie robił sobie obiady, ale jak będzie wiedział, że czekają go nadgodziny to wyciągnie coś z zamrażarki i zje .

Chyba przeoczylas..
Widziałam ten wpis Lilith z tym, że naprawdę za bardzo nie wiem co mogłabym napisać na mój temat. Z przyjemnością czytam Wasze pomysły na potrawy, ale sama się z tym nie wychylam bo nie umiem gotować nic prócz najprostszych dań. Odnośnie wychowywania, co się dzieje z dziećmi też nic nie napiszę bo sama jeszcze ich nie mam i zero doświadczenia na ten temat. Jedyne co mogę napisać to to, że siedzę teraz w domu i piję herbatę Lipton o smaku cytryny, ale nie chcę Was zanudzać tego typu informacjami bo nie sądzę, aby to było komukolwiek potrzebne i najważniejsze na tym forum.

O dziewczyny ale mnie przerzygało teraz, wyszło wszytko co jadłam od ok 5 godzin :/ i nie było by to jakieś halo bo niejedną z was mocniej trzymało ale teraz się boję czy nie złapałam rota wirusa :( choć tutaj mówią że to dość szybko by było (2 dni) zwykle łapie ludzi na oddziale tak po tygodniu... Nawet nie wchodziłam na żadną sale gdzie były biegunki :/

Aim, wspolczuje Ci szczerze, oby to nie rota.
Ja od soboty mecze sie z zatruciem i dzis dalej kleik ryzowy (bleeeee:o) i bulka z maslem (i ewentualnie serem bialym na otarcie lez):o
I i tak pomimo mojej dlety caly dzien mnie mdli i mam jakby taka gule w gardle (moze to zgaga? Nie znam sie na tym)

reklama
AIM miałam rota w 1 szej ciazy i w sumie nic złego sie nie stało, trzeba tylko uważać na odwodnienie, ale trzymam kciuki zeby to nie było to

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry