Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aga ponoć, ale już powoli to wykluczają, bo mają robić badania . jakieś tam specjalistyczne, na grupie gdzie są takie przypadki takie jak Ty czy ja . Nie jest to potwierdzone, ale odpowiada za to jakiś gen który pewnie mamy wspólny.Tęczowa - rozumiem i nie neguje [emoji5].
Moja mama wczoraj mnie "pocieszala", że jej SM nie jest genetyczny, chciałabym w to wierzyć (i nie myślę tu o sobie, ale swoich dzieciach).
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
ja biorę luteinę od początku i nie mam upławów. Oczywiście tabletka nie rozpuszcza się całkowicie i " wylewa się" to co się nie wchłonie, ale wiem że to na pewno tabletka, bo ma w środku grudki z tabletki i kolor biały/ delikatnie kremowy . A Ty jaki masz kolor tych upławów? może to tylko to co u mnie?Dziewczyny ja mam z kolei pytanie z serii krępujących, do tych co biora luteine- a więc wczesniej brałam lutinus, od 1,5 tygodnia biore zwykła luteine i niestety bardzo mocno mnie podrazniła, mam tez niefajne upławy, czy ktoras tez tak ma/miała? Gin mam jutro, ale jest na tyle zle, ze zastanawiam sie czy dzis w ogole to brac...
Wendy właśnie o to chodzi :/ ja idę do porodu z oświadczeniem, że nie pozwalam na szczepienie i nie mogą mi dziecka tknąćTeczowa spokojnie jaka burza ja doskonale Cie rozumiem.moj szwagier tez nie szczepi swoich dzieci ze wzgledu na to ze jego zony siostra tez jest powaznie chora i stwierdzono ze to po szzepieniu , mowia ze ta szzepionka w pierwszej dobie jest najgorsza bo w sumie robiona na zasadzie albo sie uda albo nie i bedzie jakas szkoda dla dziecka. Najbardziej wkurza mnie to ze przed szczepieniem.to my podpisujemy zgode i bierzemy na siebie odpowiedzialnosc za to szczepienie.
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
ja biorę luteinę od początku i nie mam upławów. Oczywiście tabletka nie rozpuszcza się całkowicie i " wylewa się" to co się nie wchłonie, ale wiem że to na pewno tabletka, bo ma w środku grudki z tabletki i kolor biały/ delikatnie kremowy . A Ty jaki masz kolor tych upławów? może to tylko to co u mnie?