Dzięki

Nie martwię się wysokością, bardziej wrosnieciem ale zdrowa córa najważniejsza

Cc jak z synkiem w 38 jak będzie wszystko dobrze. Jeśli nie, to może być i po 36 ale tego nie biorę pid uwagę.
A tak swoją drogą, to baardzo się boje zawsze, że nie dotrzymam, teraz to już w ogóle o szyję panikuje i lekarka wie.. Niedawny poród i czyszczenie to minus.
Podziwiam, że możecie bez obrączki. Nawet bez pierścionka nie dałabym rady, mam nawyk obracania ich na palcach i czulabym pustkę
Karoo ale Ty masz roboty, odsapniesz po imprezie??
Cieszę się z terminu, bo miała umawiać w kwietniu a teraz łatwiej mi poplanowac przedszkole, opiekę.. Wiesz boje się tego tematu co z synkiem
Aha piękne widoki dziś wkleilas i na pewno herbatka pyszna była
Linoone i Tobie mocnych ruchów gratuluję!
Abed miałam do wyboru, 13, 14, 15

uwielbiam 13 wiec tak wybrałam. Synkowi tez sama datę wybieralam
Aga, może niczym dobrym nie skuszę bo Truskawka to pysznosciii zrobiła ale wczoraj makaron muszelki, dwie minutki. A wcześniej miałam 1,5kg karkowki i do tego kg ziemniaczka. Wszystko zamarynowane aaa i cebulką, bach do multi i 40 minut na te ponad 2,5kg żarcia było za dużo haha, spokojnie 30min. Roboty zero.
Truskawka ilo litrowy masz? Chce dokupić sam garnek, już nie multi na dodatki. Myślisz, że 3 litry starczy? Czy lepiej 5 czy aż 7 brać choć myślę, że dwa wielkie byłyby juz zbędne..
Synek idzie się kąpać i mam dziś dzień lenia za chwilkę. Pójdę na serial pewnie hihi. Jutro Ikea
U nas zero szału na walentynki. Dwa bukieciki dostałam i jutro mogę bardziej w Ikei zaszaleć a tak to dziś mąż robi za mnie wszystko haha a ja nie marudze

ze nie chce leniuchowac.
Takie, ulubione do salonu i sypialni

lilie uwielbiaaaam.