reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2017

Bulkasia no wlasnie a masz jakas alternatywe zeby moze zostac w Polsce chociaz na pare dni? Lepiej chyba nie ryzykowac jutro z taka podroza jak dzis takie atrakcje.
Mam.nadzieje ze bedzie ok!

010igov3fkey3mez.png

reklama
Czesc dziewczynki :)

Morela czytam ze mamy 10 razen.prenatalne :)
Kurcze ale płodzicie dziewczyny,ciezko to.ogarnac ;)

Sarat wspolczuje kanałowki nawet nie wiedzialam ze w ciazy robia.

Ja to sklerotyczka jestem.i ciezko.mi kazdemu osobno odpisac sorrki.

Wizytujacym gratuluje,
Pierwszych ruchow wyczekuje i zazdroszcze pozytywnie :)

Bulkaasia uwazaj na siebie kochana

Lilith pikne ciacha ja odpuszczam troche po swietach moj.ostatni wypiek to beza pavlovej i troche mi zaszkodzila choc byla pycha ;)

A u mnie bez zmian siedzimy w domku odpoczywamy i czekamy do piatku na wyzyte :)

Witam...

Czytam Was cały czas, ale ciężko mi się "wbić"

Widzę, że nie tylko ja jutro wizytuje.
Lilith, po jutrzejszej wizycie czas najwyższy będzie dopisać się do listy :-)

Bulkaasia, odpoczywaj!

Dzis witam Was migrenowo :( musiałam apap 2x zażyć bo juz wymiotowałam z bólu..
Co do ruchów ja w sumie takie bulgotanie i łaskotanie jakby mnie ktos od srodka głaskał to w kazdej ciazy dosc wczesnie czułam bo juz od 13-14 tygodnia, teraz mam to samo ;) kopniaczki pierwsze jakos w 19-20 tyg. były ciekawe jakbedzie z nimi teraz ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczynki :)

Morela czytam ze mamy 10 razen.prenatalne :)
Kurcze ale płodzicie dziewczyny,ciezko to.ogarnac ;)

Sarat wspolczuje kanałowki nawet nie wiedzialam ze w ciazy robia.

Ja to sklerotyczka jestem.i ciezko.mi kazdemu osobno odpisac sorrki.

Wizytujacym gratuluje,
Pierwszych ruchow wyczekuje i zazdroszcze pozytywnie :)

Bulkaasia uwazaj na siebie kochana

Lilith pikne ciacha ja odpuszczam troche po swietach moj.ostatni wypiek to beza pavlovej i troche mi zaszkodzila choc byla pycha ;)

A u mnie bez zmian siedzimy w domku odpoczywamy i czekamy do piatku na wyzyte :)
Taaaak to już niedługo :D :*

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Bulkaasia - telefon telefonem - jedz do szpitala i sprawdź co i jak. Tule mocno :-*

Ewcia - no co Ty...wbijaj od razu zamiast podczytywac ;-)
Powodzenia na jutrzejszej wizycie :-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkaasia trzymaj się, odpoczywaj i myśl pozytywnie. Daj znać w wolnym czasie czy wszystko ok. Buziaki :*
Wstawiłam swój brzuch do galerii, tak jak obiecałam. Nie którzy się dziwią,że taka młoda a już drugie dziecko w drodze, mąż ogólnie rodzina. Ja uważam że każdy ma swoje priorytety w życiu, jedni potrzebują się wyszalec, inni nie są gotowi aby tak szybko zakładać rodzinę. Pracuje jeszcze przez 1,5 mca :( aż mnie serce boli, że muszę odejść ale kończy mi się umowa i sama zdecydowałam aby mi nie przedłużali bo bym była stratna ale to już dość skomplikowane do tłumaczenia. Lubię swoją pracę i gdyby nie była ona ciężka fizycznie, pracowalabym do 7-8 mca.

Byłam już dwa razy siku i czysto. Zanioslam do auta tylko 3 reklamówki takie nie aż ciężkie ( może od tego) a zostać niestety dłużej nie mogę.

reklama
Aga, albo to tak długa nieobecność na bb zrobiła swoje, albo to, że Mikołaja miałam w domu, bo z tym uchem nie możemy wyjść na prostą i siedział ponad 3 tygodnie w domu...

Ania, ale jeżeli masz umowę o pracę, to umowa przedłuża się do dnia porodu

Lilith, ach te ciasta :-)
Ja musze coś zrobić do pracy na spóźnione imieniny jak zaniose zwolnienie. Miałam przed świętami podjechać, ale zmarła babcia mojego męża i nie było mi w głowie jeżdżenie...
Myślę nad kostką cappuccino ewentualnie wuzetką... Choć za mną chodzą rurki w kremie i nie pogardziłabym croquembouchem :-) ale to dużo roboty

Aaa, ciekawe wyprzedaże są na stronie hm'u dla dzieci :-)

Ostatnia edycja:
Do góry