reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2017

20170103_182245.jpg

Załączniki

• 20170103_182245.jpg
    20170103_182245.jpg
    146,3 KB · Wyświetleń: 545
reklama
Tymuniek, ja biorę femibion 2. Do tego również acard i zastrzyki Clexane20. Biorę też kwas foliowy ale w postaci zmetylowanej bo mam mutacje genu MTHFR. Miałam cały czas mdłości ale na szczęście nie wymiotowalam, tylko raz. Może spróbuj zjeść te tabl razem z lekkim posiłkiem?

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Miejmy nadzieję [emoji3].

Truskaweczko i Poluniu - super ze jesteśmy z tych samych okolic. Kto jest Waszym lekarzem prowadzącym i czy macie już jakieś typy co do szpitala w którym będziecie rodzić?

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja synka rodziłam w Żeromskim i polecam ten szpital, super opieka. Teraz mam lekarza z ujastka i sie zastanawiam czy tam nie rodzic z tego względu ze maja super opiekę dla wcześniaków a ja sie bardzo obawiam przedwczesnego porodu.

Cześć dziewczyny gratulacje udanych wizyt. Chyba to ze mi lepiej powiedziałam w złą godzinę bo dzisiaj kiepsko. Nie wiem czy jestem tu jedyna osoba która nie powiedziała jeszcze rodzinie o ciąży ...? Mam jakiś w sobie taki opór...Mąż się śmieje ze powiemy jak się urodzi[emoji3] ale też nie naciska. Chyba mnie jakaś deprecha dopada. Pisalyscie o dziewczynach z czerwca ze tam już szał zakupów , zerknelam z ciekawości i byłam w szoku dla mnie to jeszcze takie nierealne. Chociaż dzisiaj z ciekawości zerknelam na stronę z wózkami [emoji6].

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Aha 83 ja też czekam na te energię co ma we mnie wstąpić.
Dzisiaj zapomniałam nasikac do pojemniczka i muszę jutro rano jechać przed czwartkowa wizytą, a tak mi się nie chce że szok. Nie mogę się rano wykaraskac z łóżka.
Sarat wygląda jakby dzidź szał kciuka. :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry