reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2017

Karo gratulacje :) Kawał dziewczyny już z niej :)

Byłam rano na badaniach i tak mi żyłę przorała, że do tej pory boli mnie przedramię. Mam kapryśne żyły, często się chowają, a ona mi tą igłą grzebała puki nie znalazła :/

Ja też pobudowałam się blisko rodziców, jakieś 700 m, ale oni są bardzo dalecy od wtrącania się. nawet przez 1,5 miesiąca mieszkaliśmy z nimi i było bardzo miło :) jak jeszcze wynajmowaliśmy mieszkanie, to mąż przyjeżdżał na budowę i sam mieszkał z nimi po 3 tygodnie :). teściowie też spoko, ale cieszę się, że są daleko. Średnio raz na dwa tygodnie się z nimi widzimy i to w zupełności wystarczy. Teściowa jest z tych, co zagłaskaliby na śmierć. Po porodzie chce na 2 tygodnie wziąć urlop i się do nas wprowadzić :/ Mąż musi jej to z głowy wybić.

Maziajkaa, super :) Bardzo przestronna. Do nas przyszły wczoraj meble do łazienki, tylko obawiam się, że nie będą pasować do kafelków. A w zwroty nie będziemy się już bawić. Trochę żałuję teraz, że nie zamówiliśmy zwykłych białych...

reklama
Maziajka piekna kuchnia [emoji18]

Kasiulka super gatki [emoji16]

Z moja Mama tez mam super kontakt,codziennie przez telefon i czesto zagladam tez do rodzicow.
Zreszta z rodzenstwem tez sie super dogadujemy,jest nas 4 [emoji5]

xnw43e3k256g9p2p.png

Uuuu Mazi piekna ta Twoja "kiczyn"[emoji4] podoba mie sie! Juz Wam pisalam, ze marzy mi sie mieszkanko! Alez bym miala wszystko i wszystkich uprzykrzajacych obecne zycie w dup..e! Moja chata - moje reguły!
Jak beda mowic we wiadomosciach, ze jakas kobieta w ciazy biega nago po Polsce z radosci - to bedzie o mnie! Taka bylabym szczesliwa gdyby mi sie jakis cud objawił! [emoji41]
Moj T na szczescie ma swiadomke ze w ciagu 1,5-2 lat musimy powiedziec sobie z jego rodzicami heja banana, spadamy stad. [emoji1] bo ten jeden pokoj to za malo.
No i to nie z ich powodu, tylko siostry meza, ale o tym juz bylo.

I taka dygresyjka na koniec.
Niczego nikomu nie zazdroszcze.
Oprocz wlasnego M [emoji28] hehe

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

DZIEKIE DZIEWCZYNKI:******************

AGA88 wierze ,ze takie mieszkanie z kims jest dobijające..człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy jakie ma szczescie majac swoj własny kąt w którym jest Panią:D

Pierwszy raz słyszę taką teorię. Mój miał normalną rodzinę a jest ogarnięty [emoji14] i raczej myśląc o moich znajomych to nie widzę związku między tym jacy są dla swoich rodzin a z jakich pochodzą :) także po prostu trafił ci się dobry chłopak, bez dorabania do tego przyczyny :)
Moze to wyjątek [emoji12]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

To najtrudniejsze właśnie w odległościach, ze jest sie samemu. Do tego moi jak i teściowie są dalej aktywni zawodowo... moi to juz w ogóle kochają swoją prace, maja zobowiązania ...
Ale dziś wzięli połówkę urlopu i przyjadą na dzien babci i dziadka w pkolu [emoji173]
Grześ śpiewa czerwone gitary
"Kto dla ciebie zgolił brodę, 
spodnie w kwiatki włożył modne,
Kto no powiedz kto.."
Spodnie musiałam ubrać w kwiatki
A myślałam, że moja J jako ostatnia świętowała Dzień Babci i Dziadka (wczoraj jej klasa wykonała dla babć i dziadków koncert na deskach Teatru [emoji6]).
Spodnie śliczne - dobrze zapowiada się, tj. Twoja Zosia będzie miała cudne dodatki w wykonaniu mamusi [emoji5]
P.S. Czekam na nagranie z wykonem Synka [emoji4]

Maziajka - oszzz Ty uparta!
Kuchnia pięknie Wam wyszła - życzę Wam udanego w niej kucharzenia (w całym jego szerokim pojęciu [emoji6]) oraz cudownych, niezapomnianych chwil spędzonych przy kuchennym stole [emoji8]

Ostatnia edycja:
reklama
Witam juz po wizycie

Bedzie druga dziewczynka. Ma okolo 300g i 20cm (19 +4 dzisiaj).Mam troche bialka w moczu. Szyjka trzyma ale wzielam od Jutra zakaz wykonywania zawodu bo moj maz Musi prawojazdy na miesiac oddac wiec niemial by ktos malej odbierac

f2w3flw15r2h1ssa.png
Gratulacje !! Niech duża rośnie!! [emoji1]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry