reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Liluli - ja na Twoim miejscu kupiłabym jakis drobiag - moze fajny zestaw filiżanek - teraz jest pełno malowanych w fajne wzory np. Link do: FOR.REST - FILIŻANKI
lub na dawandzie jest pełno ciekawych wzorów
...a resztę włożyła do koperty.

Chyba ze na tyle dobrze znasz kolezanke ze wiesz co potrzebuje.

Powiem Tobie, ze ja juz jestesm 4 lata po slubie ... a ostanio moja mama szala na jakies "lecie" to pozbywałam się nieprzydatnych kielszików i poscieli w kolorze który kpmpletnie mi nie leżał ...

nie wiem jakie w Twojej okolicy panują zwyczaje odnosnie przentów etc ...

reklama
Jenny84 ogolnie zawsze daje pieniadze ale to jak ide. A tu poprostu wole cos kupic juz po weselu. Potrzebuja praktycznie wszystkiego bo mieszkaja u jej ojca i korzystaja z jego rzeczy ale maja tylko 2 pokoiki i nie bardzo maja to wszystko gdzie tzrymac a raczej nie zanosi im sie poki co na szybka wyprowadzke. I sama juz nie wiem...

Inka ja tak zawsze plyn na "oko" wlewam,tez mam lovele.

Inka ja dozuje za pomocą nakrętki po naszym płynie/żelu do prania, lub po lenorze [emoji3].

Liluli - i ja jestem za jakimś fajnym zestawem deserowym [emoji3]. Oczywiście najchętniej polecilabym Ci naszą ceramikę boleslawiecka [emoji6], bądź z manufaktury boleslawieckiej.

Paninka - gratuluję pięknej wagi dzidziolka [emoji3]. A jeżeli chodzi o wizytę, dostosuj się do zaleceń i staraj się jak najczęściej leżeć -i wiadomo żadnego 5xS [emoji14]. I... Wyłącz motorek w tyłku [emoji6]

Kasia - o moich nogach, a dokładniej lydkach to nawet nie chce się wypowiadać [emoji1]. Dobrze, że asparaginian pomaga [emoji6]

Maziajka - no Kochana, co za nóżki [emoji106][emoji3][emoji3][emoji3]. No i ta rozmiarówka dla 14-latki - SZACUNECZEK [emoji122]

Misia - przykro mi, że plamki nadal się rozsiewaja.. Ciekawe od czego to TO . Ale generalnie - dobrze się czujesz?

Piszecie o lipcowych weselach - ja bym z góry podziękowała.. To za szybko, i czulabym się malokomfortowo. Ale jeżeli byłyby gdzieś w pobliżu, to..pokusilabym się na pojawienie na poprawinach, i wówczas zlozylabym życzenia młodym oraz podarowała coś niecos [emoji6]. Tak zrobiłam z 2 tygodniowa Jagoda.

Kurcze - przed chwilą wyczulam czkawke u mojej młodej na wysokości podbrzusza! Czyżby jednak zmieniła pozycję? [emoji3][emoji3][emoji3]

Liluli - tym bardziej z jedne strony jak nie maja swojego kąta i chcesz koniecznie coś kupić..to proponowałabym z tych naprawde rzeczy do uzytku ....a nie zeby im miejsce zagracały.
zawesze pościel, ręczniki ...to się uzyje ....
Chyba ze jakas karta podarunkowa np do media markt i wtedy kupią sobie to co nie dostana a bedą potzeboac.

Emol ja też nie przepadam za pająkami i kupiłam sobie taki spray na owady kroczące. Jak jakiegoś widzę to go tym psikam i patrzę czy dawka wystarczy do zgonu czy jednak jeszcze go zmaltretowac większą[emoji6]. Dodatkowo spisikuje tym okna i mur dookoła okna żeby nic mi nie weszło. Ogólnie polecam [emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

bulkaasia wpadłam tylko żeby zobaczy co u ciebie, myślałam dziś o tobie :) mam nadzieje że wszystko dobrze, trzymam kciuki :)

gratuluje wszystkim udanych wizyt :)
ja was podczytuje ale nie mam na nic czasu... cięzko jest z czasem na tym L4 ;)
ja dziś po USG trzeciego trymestu :) wszystko dobrze :) mały 1850 :)

Ika niestety nie mamy u nas takich "szalenstw" jak spa.

Aga k_m zaraz poogladam ta ceramike.
I oby malutka sie obrocila [emoji6]

Misia jak szybciutko,super ze juz masz samochod.

Jenny tez mi sie podoba pomysl.
Przegadam z moim T.i cos wybierzemy.
Dziekuje Dziewczynki [emoji4]

Monti a gdzie taki spray mozna kupic? Nie widzialam nigdzie u mnie w sklepach.

Ostatnia edycja:
reklama
Liluli, a może coś czego sami sobie nie kupią bo da sie bez tego zyc, a przyda im się. Np wypasiony blender, steamer do prasowania, parowar, jakieś fajne patelnie do beztłuszczowego smażenia. To są rzeczy które nie muszą do niczego pasować, a jak już człowiek je ma to nie wyobraża sobie bez nich życia [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry